Νικήθηκε από τον καρκίνο ο 22χρονος πολίστας Νίκος Ζησιμόπουλος

Έφυγε από τη ζωή ο 22χρονος πολίστας Νίκος Ζησιμόπουλος μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο.

Ο Νίκος Ζησιμόπουλος, αθλητής του πόλο στην ομάδα της ΝΕ Πατρών και φοιτητής του Τμήματος Φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Πατρών, πέθανε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στην Πάτρα, όπου νοσηλευόταν από τις αρχές Αυγούστου.

Διαγνώστηκε με οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία τον Ιούνιο του 2019, μαθητής ακόμα της Γ’ τάξεως του Λυκείου. Ηταν αθλητής του πόλο στην ομάδα της ΝΕΠ. Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, υποβλήθηκε σε δύο μεταμοσχεύσεις μυελού των οστών, σε κυτταρική θεραπεία και τελευταία υποβλήθηκε σε μεταμόσχευση, με δωρήτρια τη μητέρα του.

Η ομάδα του εξέδωσε ανακοίνωση, για την απώλειά του εκφράζοντας τα συλλυπητήρια στους γονείς και τον αδερφό του. «Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι. Δυστυχώς ο Νικόλας Ζησιμοπούλος δεν είναι, πλέον, μαζί μας. Όλο αυτό το διάστημα και για 4 ολόκληρα χρόνια πάλεψε γενναία με ασθένεια, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε.

Ολοι στη ΝΕΠ είμαστε συγκλονισμένοι και εκφράζουμε τα βαθιά μας συλλυπητήρια στους γονείς του Κώστα και Κωνσταντίνα και στον αδερφό του, επίσης αθλητή μας, Τάκη».

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.