ΝΠΣ Βόλος: Επιστροφή στις νίκες

Ο ΝΠΣ Βόλος επικράτησε 2-1 του Αστέρα και έπειτα από ένα διάλειμμα στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό επέστρεψε στις επιτυχίες παίρνοντας την τέταρτη νίκη του στα πέντε παιχνίδια στη Super League Interwetten. Σκόρερς οι Φαν Βέερτ και Φερράρι.

Έπειτα απ’ την βαριά ήττα στη Λεωφόρο απ’ τον Παναθηναϊκό, μετά τη νίκη αυτή, «οι κυανέρυθροι» βρέθηκαν  στην κορυφή της βαθμολογίας, αλλά με παιχνίδι περισσότερο. Έτσι, η ομάδα του Αμπασκάλ πήρε την τέταρτη νίκη της, έπειτα από πέντε παιχνίδια στη Super League Interwetten.

Οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα στο 17ο λεπτό. Ο Παπαδόπουλος έχασε την μπάλα, έπειτα από σέντρα του Φερράρι, θέλησε να προλάβει τον Ρεγκατέν και τον ανέτρεψε στην περιοχή. Το πέναλτι επικυρώθηκε και απ’ το VAR. Ο Φαν Βέερτ ανέλαβε την εκτέλεση, ο κίπερ του Αστέρα έμεινε στο κέντρο της εστίας και έτσι ο Βόλος έγραψε το 1-0.

Κλείδωσε τη νίκη ο Φερράρι, μείωσε ο Σόνι

Απ’ το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Βόλος είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Φρόντιζε να κρατάει τον Αστέρα μακριά απ’ την περιοχή του και φυσικά να γίνει απειλητικός, όταν του δινόταν η ευκαιρία.

Εφόσον, οι γηπεδούχοι ήλεγχαν το παιχνίδι πέτυχαν και το γκολ, με το οποίο «κλείδωσαν» τη νίκη. Ο Ρεγκατέν, έπειτα από κλέψιμο στη μεσαία γραμμή, πάτησε στα αριστερά της περιοχής, μοίρασε στον Φερράρι, ο οποίος με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 85ο λεπτό του παιχνιδιού, ο Αστέρας κατάφερε να μπει ξανά στο παιχνίδι σκοράροντας και το πρώτο του γκολ στη σεζόν. Έπειτα από σέντρα του Σίτο απ’ τα αριστερά, ο Σόνι έκανε το κοντρόλ στην περιοχή και με ωραίο σουτ πλαγιάζοντας το σώμα του έστειλε την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 2-1 που ήταν και το τελικό σκορ.

Στα λεπτά που απέμεναν οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να φτάσουν στην ισοφάριση, πίεσαν, αλλά η άμυνα του Βόλου έδιωξε κάθε προσπάθεια μπροστά από την εστία του Κλέιμαν.

ΝΠΣ Βόλος: Κότνικ, Πουρίτα, Ρομέρο, Γκρίλο, Φεράρι, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Μπαρτόλ, Ρεγκατέν, Φαν Βέερτ, Φερνάντες.

Αστέρας: Παπαδόπουλος, Καρμόνα, Πίτσου, Καστάνιο, Άλβαρες, Βαλιέντε, Μουνάφο, Κανελλόπουλος, Γκαρθία, Κρέσπι, Σίτο.

πηγή: OnSports

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.