ΝΠΣ Βόλος – Παναιτωλικός 0-0: Όρθιοι στο Πανθεσσαλικό με δέκα παίκτες οι Αγρινιώτες

Ισόπαλο χωρίς γκολ έληξε το παιχνίδι για την 12η αγωνιστική της Super League Interwetten ανάμεσα στο Βόλο και τον Παναιτωλικό. Οι Αγρινιώτες αγωνίζονταν με δέκα παίκτες από το 28ο λεπτό, όμως με τον Μελίσσα να βρίσκεται σε εξαιρετική ημέρα κράτησαν το 0-0.

Ο Βόλος έχασε μεγάλη ευκαιρία για να πάρει τη νίκη, όταν στο 58ο λεπτό ο Ουάρντα δεν κατάφερε να κερδίσει από τα έντεκα βήματα τον Μελίσσα. Οι Θεσσαλοί παραμένουν χωρίς νίκη από τις 17 Οκτωβρίου μετρώντας 15 βαθμούς, έπειτα από δύο σερί ισοπαλίες.

Από την άλλη, ο Παναιτωλικός μετά την πρώτη του νίκη απέναντι στην ΑΕΛ παίρνει ένα σημαντικό πόντο εκτός έδρας και φτάνει τους οκτώ βαθμούς.

ΑΛΛΑΞΑΝ ΟΙ ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΤΟΝ ΤΖΑΝΑΚΑΚΗ
Το παιχνίδι ξεκίνησε με καλό ρυθμό και τις δύο ομάδες να προσπαθούν να πιέζουν η μία την άλλη. Ο Παναιτωλικός προσπαθούσε να φανεί απειλητικός τουλάχιστον μέχρι το 28ο λεπτό της αναμέτρησης, εκεί οι ισορροπίες άλλαξαν.

Ο Τζανακάκης σταμάτησε αντικανονικά τον Ουάρντα, ο οποίος έβγαινε στην αντεπίθεση και αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα, γεγονός που οδήγησε στην αποβολή του. Από εκεί και πέρα ο Βόλος πήρε τα ηνία του αγώνα.Οι Θεσσαλοί είχαν την κατοχή και επιδίωξαν να απειλήσουν στο 42′ και στο 43′ με δύο σουτ του Μαρτίνες έξω από την περιοχή. Το πρώτο απέκρουσε ο Μελίσσας, ενώ το δεύτερο κατέληξε άουτ. Νωρίτερα στο 37′ ο Κλέιμαν ανέβηκε ψηλά έκανε λάθος, όμως δεν το εκμεταλλεύτηκε ο Βέργος με πλασέ στα σώματα.

ΧΑΜΕΝΟ ΠΕΝΑΛΤΙ ΓΙΑ ΟΥΑΡΝΤΑ
Ο Βόλος στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, με τον Παναιτωλικό να βρίσκεται σε φάση άμυνας. Οι φιλοξενούμενοι δεν μπορούσαν να κρατήσουν την κατοχή, όμως απορροφούσαν την πίεση των γηπεδούχων, οι οποίοι δυσκολεύονταν στην ανάπτυξη.Στο 58΄ο Βόλος κέρδισε πέναλτι. Ο Περέα μπήκε από τα δεξιά στην περιοχή με ωραία ατομική ενέργεια και ανατράπηκε από τον Περέιρα. Ο Ουάρντα ανέλαβε την εκτέλεση, με τον Μελίσσα να αποκρούει και να κρατάει το μηδέν για την ομάδα του.

ΑΝΤΕΞΕ Ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
Ο Βόλος συνέχισε να έχει την κατοχή, να πλαγιοκοπεί τον Παναιτωλικό και να προσπαθήσει να δημιουργήσει κυρίως με γεμίσματα στην περιοχή. Οι Αγρινιώτες δεν μπορούσαν να κρατήσουν την μπάλα, όμως άντεχαν στην πίεση των γηπεδούχων.

Στο 69′ οι Θεσσαλοί έχασαν μεγάλη ευκαιρία. Η μπάλα έπειτα από κόντρες έφτασε στον Δουβίκα στην καρδιά της περιοχή, εκείνος πλάσαρε με τον Κωνσταντόπουλο να διώχνει σε κόρνερ. Η πίεση ολοένα και αυξανόταν, αλλά ο Βόλος δεν κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα. Στις καθυστερήσεις, είχαμε έλεγχο του VAR για ενδεχόμενο πέναλτι στον Δουβίκα, όμως δόθηκε οφσάιντ.

Πηγή:https://www.sport24.gr/

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.