Ντρισμπιώτη: «Αδιανόητα σημαντικές και απαραίτητες οι λεπτομέρειες που σε σώζουν»

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη επέστρεψε από τη Βουδαπέστη με το χάλκινο μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα και στα 35 χιλιόμετρα βάδην, με την Καρδιτσιώτισα πρωταθλήτρια να τονίζει σε ανάρτησή της στο facebook ότι είναι εκείνες οι λεπτομέρειες που σε σώζουν τη στιγμή που πρέπει, έχοντας επιμείνει ευλαβικά σ’ αυτές.

Χαρακτηριστικά η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη επισημαίνει τα εξής: «Πέντε μέρες μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης και με την επιστροφή μου στην Ελλάδα, αρχίζω να συνειδητοποιώ πόσο μεγάλο επίτευγμα είναι το να έχεις διακριθεί ανάμεσα στα τεράστια ονόματα του αθλήματος.

Επίσης, τώρα είμαι απόλυτα σίγουρη για το πόσο αδιανόητα σημαντικές και απαραίτητες είναι οι λεπτομέρειες στις οποίες επί μήνες ολόκληρους επιμένεις ευλαβικά και όλες έρχονται και σε σώζουν ακριβώς τη στιγμή που τις έχεις ανάγκη, όταν στα τελευταία χιλιόμετρα νομίζεις ότι είναι πιθανό να σε εγκαταλείψει ακόμη και ο ίδιος σου ο εαυτός.

Στους λίγους αλλά υπέροχους ανθρώπους που βρίσκονται στη ζωή μου και πιστεύουν σε μένα ό,τι και να συμβαίνει και ό,τι και να λέγεται τριγύρω, σε αυτούς που είναι το καταφύγιό μου όποιος και εάν είναι ο καιρός, οφείλω ένα τεράστιο “ευχαριστώ”. Δεν αγωνίζομαι μόνο για τον εαυτό μου, αλλά και για εσάς, ξεπερνάω τα όριά μου και για εσάς, είστε κινητήριος δύναμη. Πάμε μαζί για όλα τα επόμενα.

Θα θυμάμαι τη Βουδαπέστη με αγάπη».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.