Ο Αγροτικός Αστέρας καταγγέλλει την ακαδημία του Παναθηναϊκού στη Θεσσαλονίκη

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Αγροτικός Αστέρας, στην οποία καταγγέλλεται η δράση της ακαδημίας του Παναθηναϊκού στη Θεσσαλονίκη, η οποία, σύμφωνα με τις αιτιάσεις των διοικούντων του συλλόγου από τον Εύοσμο, προσεγγίζει παίκτες από τη δικά τους τμήματα υποδομής. Αναλυτικά:

“Με χαρά είχαμε πληροφορηθεί την ίδρυση της σχολής ποδοσφαίρου του Παναθηναϊκού στην πόλη μας στο πλαίσιο της συνεργασίας των ομάδων και τη συμβολή τους στη μεγαλύτερη ανάπτυξη των ακαδημιών της πόλης μας.

Τελικά όμως αποδεικνύεται ότι αυτό το εγχείρημα δεν είναι τίποτε άλλο από μια ωμή παραβίαση των κανόνων αθλητικής δεοντολογίας, γιατί μόνο έτσι μπορεί να χαρακτηριστεί η προσέγγιση παικτών της ακαδημίας μας από τον πρώην προπονητή και νυν τεχνικό υπεύθυνο της υπό ίδρυση σχολής με τη σιωπηρή η όχι συγκατάθεση του υπευθύνου με σκοπό τη δημιουργία της.

Επιτέλους σταματήστε να κοροϊδεύετε τα παιδιά του ΕΥΟΣΜΟΥ και της ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.

Πείτε ξεκάθαρα ότι δεν πρόκειται για μια ελίτ σχολή,αλλά για παρακλάδι της που μοναδικό σκοπό έχει το ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ και την ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ, κίνηση την οποία δεν πρόκειται να επιτρέψουμε στον βωμό του δικού σας κέρδους.

ΗΜΑΣΤΑΝ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΡΟΔΩΣΑΤΕ. Έστω και την τελευταία στιγμή αλλάξτε πορεία και μην ασχολείστε με τον  ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΑΣΤΕΡΑ

Αναρωτιόμαστε αν οι πρακτικές του τύπου “παίρνω τηλέφωνο και στέλνω μηνύματα στα παιδιά και τους γονείς άλλων συλλόγων για δοκιμαστικά χωρίς να πάρω άδεια από τον σύλλογο που έχει δελτίο ο παίκτης” αποτελούν επίσημη πρακτική και είναι σε γνώση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Ελπίζουμε να σταματήσουν άμεσα οι παραπάνω πρακτικές και ότι δε θα χρειαστεί να επανέλθουμε.

Με εκτίμηση το Δ.Σ. του ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΑΣΤΕΡΑ”

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.