Ο Ατρόμητος Παλαμά αντίπαλος του Ολυμπιακού Βόλου στα μπαράζ

Αναδείχθηκε και πρωταθλητής ΕΠΣ Καρδίτσας

Ο τίτλος στην ΕΠΣ Καρδίτσας αναμενόταν να κριθεί στο παιχνίδι ανάμεσα σε Αστέρα Καρδίτσας και Ατρόμητο Παλαμά, με τον δεύτερο να παίρνει την εκτός έδρας νίκη με 2-1 και να εξασφαλίζει έτσι το πρωτάθλημα, μετά και το κύπελλο ΕΠΣΚ, όπως και τη θέση στα μπαράζ ανόδου, όπου θ’ αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό Βόλου.

Σίγουρα πρόκειται για έναν δύσκολο αντίπαλο, με πολλούς έμπειρους και ποιοτικούς παίκτες, ενώ στο δυναμικό του ανήκει και ο Γιώργος Μπλατσέρης, που μέχρι τον Δεκέμβριο ήταν μέλος του Ολυμπιακού Βόλου.

Μάλιστα στο παιχνίδι με τον Αστέρα Καρδίτσας, ο Μπλατσέρης άνοιξε το σκορ στο 11′, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, που ειχε κερδίσει ο Μυργιώτης από τον Ματέο. Στο 39′ πάλι ο Ατρόμητος Παλαμά έκανε το 0-2, με τον Λόζο μετά από μπαλιά του Κουσκουνά, ενώ στο 41′ ο Αστέρας κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Τσιρογιάννη από τον Καραμάνη αλλά ο τερματοφύλακας του Ατρομήτου νίκησε τον Κόκκινο που πήρε το ριμπάουντ από την απόκρουση, στέλνοντας τη μπάλα άουτ.

Στη συνέχεια και στο 75′, ο Αστέρας Καρδίτσας κατάφερε να μειώσει σε 1-2 μετά από μπαλιά του Λώττα και πλασέ του Παναγιώτου, αλλά δεν προέκυψε κάτι περισσότερο από εκεί και πέρα, με τον Ατρόμητο Παλαμά να παίρνει τη νίκη που ισοδυναμεί με πρωτάθλημα.

Αστέρας Καρδίτσας: Κουτσόπουλος, Ματέο Λουκάι (46′ Παναγιώτου), Βέης, Αρχοντής, Οικονόμου, Βαγγελακος (53′ Λώττας), Τσιρογιάννης (53′ Γόρδιος), Ρόβας, Κόκκινος, Διβανές, Μπακρατσάς.

Ατρόμητος Παλαμά: Καραμάνης Πολύζος, Θεολόγης, Λιλολάρι, Εκίζογλου (66′ Κούρκουλας), Μπιτέλης , Αναγνωστόπουλος (79′ Ισούφης), Μπλατσέρης, Κουσκουνάς (79′ Τζέκος), Μυργιώτης, Λόζος (60′ Καράβας).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.