Ο οικονομικός απολογισμός από τον ταμία Θανάση Μπέικο

Ο ταμίας του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου, Θανάσης Μπέικος, έκανε τον οικονομικό απολογισμό για την προηγούμενη τριετία, που θήτευσε η απελθούσα διοίκηση:

«Τα έσοδα του συλλόγου είναι 199.128, με υπόλοιπο ταμείου 277 ευρώ. Ο λόγος για το μικρό υπόλοιπο είναι ότι τα χρήματα που εισέρχονται στα ταμεία φεύγουν αμέσως, για να είμαστε εντάξει στις συμφωνίες και για να έχουμε το πρόσωπο να ζητήσουμε κάτι άλλο.

Σε ιδιώτες χρωστάμε γύρω στις 5.000, αλλά είναι τακτοποιημένα και θα εξοφληθούν σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα.

Η έκθεση εξελεγκτικής επιτροπής διαπιστώνει ότι το βιβλίο εσόδων και εξόδων είναι νομίμως θεωρημένο από το αρμόδιο τμήμα της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και έχει καταχωριστεί τα έσοδα και τα έξοδα από την 1η Οκτωβρίου 2014 ως και τις 30 Σεπτεμβρίου 2017. Το βιβλίο είναι υπογεγραμμένο από τον πρόεδρο και τον ταμία, όπως το καταστατικό ορίζει . Τα παραστατικά ελέγχθηκαν και είναι σε αντιστοιχία με το βιβλίο εσόδων-εξόδων και είναι αρχειοθετημένα στα γραφεία του συλλόγου και στη διάθεση όποιου θέλει να τα ελέγξει»

Ο Ολυμπιακός έχει πολύ κόσμο και πρέπει να είναι κοντά του. Χρειάζονται όλα τα τμήματα βοήθεια, περισσότερο θέλουμε τον χρόνο σας, τα χρήματα θα βρεθούν».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.