Ο Ηλίας Καλφούντζος στην προπόνηση του Ολυμπιακού Βόλου

Στις εγκαταστάσεις του Ερμή, αφού το βοηθητικό του Πανθεσσαλικού δεν είναι και στην καλύτερη κατάσταση, έκανε προπόνηση ο Ολυμπιακός Βόλου. Προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν και υπολογίζονται όλοι οι ποδοσφαιριστές για τον αγώνα με τον Ρήγα Φεραίο στο Βελεστίνο, εκτός φυσικά του τιμωρημένου Στάθη Ρόκα και του τραυματία Ανδρέα Κόκα. Στην προπόνηση έδωσε το παρών και ένας νέος ποδοσφαιριστής, για να τον δοκιμάσει ο Λάκης Μπακάλης. Ο λόγος για τον Λαρισαίο αριστερό μπακ Ηλία Καλφούντζο, είναι γεννημένος στις 17/5/1998. Ξεκίνησε από τις ακαδημίες της ΑΕΛ, ανδρώθηκε στη Νίκη Μιχαήλ (ακαδημία), από εκεί πήγε στην ακαδημία του στον ΠΑΟΚ, για να καταλήξει στον Ηρακλή. Με τον Γηραιό μάλιστα έκανε και ντεμπούτο στις επαγγελματικές κατηγορίες έχοντας 1 συμμετοχή στην Football League της περιόδου 2014-2015 σε ένα ματς ιδιαίτερο για τον ίδιο μιας και αντιμετώπισε στο Αλκαζάρ τους «βυσσινί» για τα play-off εκείνης της χρονιάς. Στην αρχή της σεζόν 2016-2017 πήγε στην Κηφισιά της Γ’ Εθνικής, όμως δεν πρόλαβε να κάνει συμμετοχή και αποχώρησε, για να παίξει στην ΑΕΛ Κ20 όπου και αγωνίστηκε στο δεύτερο μισό της περασμένης χρονιάς ως βασική επιλογή. Φέτος ήταν στον Θεσπρωτό, με τον οποίον έκανε μία συμμετοχή ως βασικός. Έχει ύψος 1.71 και ζυγίζει 68 κιλά.

Κατά τα άλλα αναμένεται στον Βόλο ο 25χρονος φορ Λεωνίδας Χρήστου, που έχει περάσει από Καμπανιακό και Αιολικό, για να κλείσει το θέμα της απόκτησής του από τους ερυθρόλευκους. Με τον παίκτη υπάρχει συμφωνία και πιστεύεται ότι θα είναι η λύση που θέλει ο Ολυμπιακός Βόλου στο πρόβλημα του γκολ. Στα τρία χρόνια που αγωνίστηκε με τον Καμπανιακό Χαλάστρας κατέγραψε 26 συμμετοχές και 12 γκολ τη σεζόν 2013-14, 29 ματς και οκτώ τέρματα το 2014-15, και τις ίδιες συμμετοχές, αλλά δύο τέρματα περισσότερα το 2015-16. Από την περσινή χρονιά ήταν στον Αιολικό Μυτιλήνης, σημειώνοντας οκτώ γκολ σε 23 αναμετρήσεις και στο φετινό πρώτο εξάμηνο είχε δέκα ματς και τρία γκολ με την ίδια ομάδα.

Να τονιστεί ότι στον κυριακάτικο αγώνα η διοίκηση του Ρήγα Φεραίου σκοπεύει να τιμήσει τον Λάκη Μπακάλη για την 20ετη προσφορά του στην ομάδα ως παίκτη και ως προπονητή. Αναμφίβολα αποτελεί μία ιδιαίτερη στιγμή και για τον ίδιο τον 60χρονο τεχνικό, που θα είναι αναμφίβολα το πρόσωπο της αναμέτρησης, αλλά και για τη διοίκηση και τους φίλους του Ρήγα Φεραίου.

Ο Ολυμπιακός, παρά τις προσδοκίες, έχασε τέσσερις βαθμούς στους δύο τελευταίους αγώνες με Διγενή Νεοχωρίου και Αστέρα Ιτέας και φυσικά είναι εκ των ων ουκ άνευ ότι μόνο το τρίποντο τον ικανοποιεί στο Βελεστίνο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.