Ο Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ στο 1o Τουρνουά Ανάπτυξης Περιφερειών

Το περασμένο Σαββατοκύριακο στο Σέσκλο

Η ομάδα του Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ συμμετείχε στο πρώτο Τουρνουά Ανάπτυξης των Περιφερειών για το 2021 που διεξήχθη στο Κέντρο Ιππασίας Σέσκλου το Σαββατοκύριακο 23-24/10.

Πρόκειται για το πρώτο από τρία συνολικά τουρνουά που θα διεξαχθούν με συμμετοχές από ιππικούς ομίλους της Ελληνικής Περιφέρειας. Στο συγκεκριμένο αγώνα εκτός των ομίλων του Βόλου συμμετείχε και ο Ιππικός Όμιλος Κιλκίς.

Η ομάδα του Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ. έδωσε δυναμικό παρόν με 9 άλογα και 11 αθλητές, οι οποίοι συμμετείχαν όχι μόνον στο Τουρνουά αλλά και στο εκπαιδευτικό σεμινάριο που ακολούθησε με τους εθνικούς κριτές των αγώνων Ρ. Γεωργοπούλου και Σ. Ιωαννίδου.

Η ομάδα του Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ απαρτίστηκε από τους:

Δ. Αναστασιάδου με τον ίππο Mary

Ε. Αναστασιάδου με τον ίππο Mary

Σ. Ανετόπουλος με τον ίππο Happy Day

Ο. Βασάλος με τον ίππο Marine

Π. Γιασαγιά με τον ίππο Mad Max

Λ. Κουτρομάνου με τον ίππο Happy Day

Α. Μάτσου με τον ίππο Etna

Μ. Μουστάκα με τον ίππο Deseo

Δ. Νάνου με τον ίππο Dutch Armada

Α. Τοπάλη με τον ίππο Bianca Luna

Χ. Χρυσικού με τον ίππο Maximo

Τα επόμενα δύο τουρνουά, τα οποία θα δώσουν και το τελικό αποτέλεσμα με λίστα κατάταξης, θα γίνουν με τη σειρά στην Καλαμάτα και στη Ρόδο, όμως προς το παρόν οι αθλητές του Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ  κατέχουν την πρώτη θέση στο ομαδικό αγώνισμα της Ιππικής Δεξιοτεχνίας και στο ομαδικό της Υπερπήδησης Εμποδίων.

Πέραν όμως της κυριαρχίας στο ομαδικό υπήρξαν και πολλές ατομικές βραβεύσεις των αθλητών του Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ, ως εξής:

-Πρώτη θέση στο ατομικό της Α3 κατηγορίας και 3η θεση στο ατομικό της Α4 στην ιππική δεξιοτεχνία κατέλαβε η Λ. Κουτρομάνου.

-Στην κατηγορία Α3 σημαντικές ήταν επίσης και οι βραβεύσεις της Χ. Χρυσικού και Α. Τοπάλη στην 5η και 6η θέση αντίστοιχα. Και στην κατηγορία Α4 η βράβευση της Π. Γιασαγιά στην 5η θέση.

-Στους παίδες κυριάρχησε η Α. Τοπάλη με τη μεγαλύτερη βαθμολογία ενώ στην τρίτη θέση βρέθηκε η Δ. Αναστασιάδου.

-Στην υπερπήδηση εμποδίων στην χαμηλή κατηγορία ο Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ. κατέλαβε 3 από τις 6 θέσεις. Με τον Σ. Ανετόπουλο στην δεύτερη θέση, ο οποίος έχασε την πρωτιά με διαφορά 20 δευτερολέπτων. Παράλληλα την τρίτη θέση κατέλαβε η Δ. Νάνου και την τέταρτη η Α. Μάτσου.

Τέλος τις δυνάμεις τους δοκίμασαν και οι παίδες του ομίλου Ε. Αναστασιάδου και Ο. Βασάλος οι οποίοι βραβεύτηκαν για την προσπάθειά τους.

Το ΔΣ του Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ. ευχαριστεί την Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας, τους κριτές και σχεδιαστές διαδρομών για την προσφορά τους και τον γειτονικό όμιλο για τη φιλοξενία του τουρνουά.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.