Ο Κένταυρος …έτρεξε σε όλη την Ελλάδα

Γεμάτος συμμετοχές σε αγώνες δρόμου που διοργανώθηκαν σε όλη την Ελλάδα ήταν ο Ιούνιος για τον Κένταυρο Βόλου.

Την Κυριακή 11 Ιουνίου  η Ένωση Ποντίων Νομού Μαγνησίας συνδιοργάνωσε  με την Διεύθυνση Αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ του Δήμου Βόλου και την ΕΚΠΟΛ Θεσσαλίας και με τη στήριξη του Κένταυρου Βόλου, αγώνα δρόμου 3 χλμ. με τίτλο “… Τρέχω για τη Μνήμη… Τρέχω για τη Ζωή ”  στην παραλία του Βόλου.

Ο αγώνας είχε  συμβολικό χαρακτήρα και ήταν  αφιερωμένος στη Μνήμη των αδικοχαμένων ψυχών του Πόντου, της Μικρασίας και της Ανατ. Θράκης. Ο Κένταυρος έδωσε δυναμικό παρόν ενώ η Γιαταγάνα Δήμητρα και Γιαταγάνα Όλγα τερμάτισαν στην πρώτη και τρίτη θέση αντίστοιχα.

Ο Χρήστος Τσέλιος τερμάτισε στην 21η θέση του αγώνα των 21χλμ. του 1ου Argithea Mountain Race με χρόνο 2:23:42. Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 11 Ιουνίου στο Πετρίλιο Αργιθέας με αποστάσεις 21, 10 και 5χλμ. Στα 21 χλμ. τερμάτισε επίσης ο Γιώργος Καπαλίκας με χρόνο 3:10:18.

Στον αγώνα των 5χλμ. τερμάτισαν ο Αλέξανδρος Ασημακούλας και η Κωνσταντίνα Γούβαλη.

Στους αγώνες δρόμου «Τρόπαιο Λυκούργου Λογοθέτη» στο Καρλόβασι της Σάμου απόστασης 12χλμ. έτρεξαν την Κυριακή 11 Ιουνίου οι Νίκος Δουδάλης, Σάββας Αβραμίδης, Τάσος Κούφιος, Εύη Μοσχονησιώτη .

Στον παιδικό αγώνα της ίδιας διοργάνωσης η Ιωάννα και η Αριάδνη Κούφιου.

Στη Λάρισα έγινε την  Κυριακή 18 Ιουνίου ο αγώνας της σειράς  RUN GREECE με αποστάσεις 10 και 5 χλμ. και μάλιστα για πρώτη φορά ο αγώνας  έγινε βραδινές ώρες.

Στα 10χλμ. τερμάτισε ο Ανδρέας Τσάγκαρης με χρόνο 54:02 και στα 5χλμ. οι:

Σπύρος Βούλγαρης 23:49

Κώστας Κυριαζής 23:57

Σοφία Βούλγαρη 39:14

Στον 7ο αγώνα 10 χιλιομέτρων ”Το Πέρασμα του Αποστόλου Παύλου” με αφετηρία την Μεθώνη και τερματισμό την Αρχαία Πύδνα έτρεξαν το Σάββατο 17 Ιουνίου η Κωνσταντίνα Γούβαλη και ο Αλέξανδρος Ασημακούλας με χρόνο 1:27.

Την ίδια μέρα έγινε στο στάδιο της Ιεράπετρας η διοργάνωση City Race όπου έτρεξε ο Βαγγέλης Τσαρούχας στα 5 χλμ. με χρόνο 27:08 .

Την Κυριακή 18 Ιουνίου έγινε και ο 1ος Ορεινός αγώνας των “Πιερίδων Μουσών” στο χωριό Ριζώματα Ημαθίας και  ο Γιώργος Πετικόπουλος τερμάτισε  στα 11 χλμ. με χρόνο 1:29:35.

Σπουδαία εμφάνιση για τον Κώστα Σαρακατσιάνο στον Olympus Marathon που έγινε το Σάββατο 24 Ιουνίου, καθώς τερμάτισε με επιτυχία στον  αγώνα  υπεραπόστασης Olympus Ultra, μήκους 71χλμ με θετική υψομετρική διαφορά 5550μ.  Στην εκκίνηση στάθηκαν 82 αθλητές, ανάμεσα τους και ο Κώστας που κατέλαβε την 19η θέση με χρόνο 14:51:27.

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους δρομείς.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.