Ο Κούγιας ανέλαβε τον Ιωνικό και βάζει πρόεδρο τον 16χρονο γιο του!

Νέο αφεντικό έχει από το βράδυ της Παρασκευής ο Ιωνικός, καθώς την ομάδα της Νίκαιας αναλαμβάνει πλέον ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος βρέθηκε στο γήπεδο της Νίκαιας στη Γ.Σ. που έγινε και οριστικοποίησε τη συμφωνία με τον σύλλογο της πόλης. Ο Ιωνικός τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Παράλληλα, έκλεισε και ο νέος προπονητής. Αυτός θα είναι ο Σίνισα Γκόγκιτς, ο οποίος μαζί με τον ισχυρό άνδρα της ΑΕΛ θα προσπαθήσουν να φτιάξουν και πάλι το όνομα της ομάδας με πρωταρχικό στόχο μια επιτυχημένη παρουσία στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Ήδη έχουν μπει μπροστά και τα μεταγραφικά, με τον επί χρόνια αρχηγό της ομάδας Δημήτρη Παντελίδη να επιστρέφει μόλις λίγες μέρες μετά την αποχώρησή του, ενώ δανεικοί αναμένεται να παραχωρηθούν από την ΑΕΛ στον Ιωνικό αρκετοί ποδοσφαιριστές.

Ο Αλέξης Κούγιας είπε μιλώντας στο Sport24.gr:

“Είναι γνωστό ότι είμαι ιδιοκτήτης της ΑΕΛ, την οποία δεν επιθυμώ με τίποτα να πουλήσω. Όμως χρειαζόμουν μια ομάδα στην Αθήνα, αλλά όχι μια οποιαδήποτε ομάδα. Ήθελα μια ομάδα με κόσμο και γήπεδα, ώστε να μπορώ να συνδέσω αυτές τις δυο ομάδες. Ήδη θα φύγουν αρκετοί παίκτες από την ΑΕΛ και θα κατέβουν στον Ιωνικό. Θα φτιάξουμε ένα πλάνο πενταετίας, ώστε ο Ιωνικός να βρει το δικό του δρόμο. Πρόεδρος θα είναι ο γιος μου, ο Χρήστος. Θα είναι μάλιστα ο νεότερος πρόεδρος στην Ελλάδα. Είναι 16 ετών και πάει Β’ Λυκείου στο Κολέγιο Αθηνών”

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.