Ο ΝΠΣ Βόλος με τον ΠΑΟΚ στο Πανθεσσαλικό

Το τελευταίο παιχνίδι στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Super League 1 έχει σήμερα ο ΝΠΣ Βόλος που παίζει στο Πανθεσσαλικό (19:00) με τον ΠΑΟΚ, πριν από τα πλει οφ.

Έχει γίνει και γίνεται προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα ΝΠΣ Βόλος-ΠΑΟΚ. Έχει οριστεί γενική είσοδος 20 ευρώ, πλην της θύρας VIP όπου η τιμή του εισιτηρίου έχει οριστεί 50 ευρώ και δόθηκαν εισιτήρια και στους φιλοξενούμενους

Ο ΠΑΟΚ θέλει τη νίκη στο σημερινό (12/3, 19.00) παιχνίδι στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, για να μην χάσει την επαφή του με την κορυφή, ενώ ο ΝΠΣ Βόλος να του βάλει δύσκολα!

Ο τεχνικός της ομάδας της Μαγνησίας, Κώστας Μπράτσος, ανακοίνωσε τους 19 ποδοσφαιριστές που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και εκτός έμειναν ο τιμωρημένος Σιέλης, όπως και οι Γκάγκι, Μπαριέντος και Μεσκίδα λόγω τραυματισμών.

Αναλυτικά η αποστολή: Κλέιμαν, Κότνικ, Αλχο, Τάχατος, Λούνα, Σι, Εσκοβάλ, Πίρινεν, Ασλανίδης Τριανταφύλλου, Τσοκάνης, Μεταξάς, Κάτσε, Καρτάλης, Τσιρίνος, Ντέλετιτς, Πιρές, Οζέγκοβιτς και Τσελεμπάκης

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έβγαλε την αποστολή με τον Γιάννη Μιχαηλίδη να επιστρέφει μετά από πολλούς μήνες κι ενώ μέχρι τώρα στη φετινή σεζόν είχε πάρει χρόνο συμμετοχής σε αγώνες του ΠΑΟΚ Β’.

Ετοιμοπόλεμος είναι πλέον ο Ολιβέιρα, ενώ απόντες από το ματς της 26ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας 1 είναι ο Τζίμας, ο ανέτοιμος Βιεϊρίνια και οι τραυματίες Φιλίπε Σοάρες, Λύρατζης, Κούρτιτς και Νάσμπεργκ, με τον τελευταίο να έχει υποστεί θλάση στον τετρακέφαλο, όπως έδειξε η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Μπαλωμένος, Σάστρε, Κεντζιόρα, Ίνγκασον, Κάργας, Μιχαηλίδης , Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες, Σβαμπ, Ντάντας, Αουγκούστο, Ελ Καντουρί, Κωνσταντέλιας, Μπίσεσβαρ, Α.Ζίβκοβιτς , Τάισον, Ρικάρντο, Νάρεϊ, Ολιβέιρα, Τόμας.

Ολοι οι σημερινοί αγώνες της 26ης αγωνιστικής:

Κυριακή (12/3)

19:00 Ολυμπιακός – ΑΕΚ

Διαιτητής: Μαριάνι (Ιταλίας)

19:00 Άρης – ΠΑΣ Γιάννινα

Διαιτητής: Κατοίκος (Αθηνών)

19:00 Ατρόμητος – Παναθηναϊκός

Διαιτητής: Ευαγγέλου (Αθηνών)

19:00 ΝΠΣ Βόλος – ΠΑΟΚ

Διαιτητής: Μαλούτας (Ημαθίας)

19:00 Ιωνικός – Αστέρας Τρίπολης

Διαιτητής: Φωτιάς (Πέλλας)

19:00 Λεβαδειακός – ΟΦΗ

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)

19:00 Παναιτωλικός – Λαμία

Διαιτητής: Γκορτσίλας (Μακεδονίας)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 

  1. A.E.K. 59
  2. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ 58
  3. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 53
  4. Π.Α.Ο.Κ. 51
  5. ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ 39
  6. ΑΡΗΣ 37
  7. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. 29
  8. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 28
  9. Ο.Φ.Η. 26
  10. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ. 25
  11. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 23

12. ΛΑΜΙΑ 16

  1. ΙΩΝΙΚΟΣ 15
  2. ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 14

Εκδοτήριο στο Πανθεσσαλικό για τον κόσμο του ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ έχει διαθέσει ένα πολύ μεγάλο αριθμό εισιτηρίων από τα εκδοτήρια του γηπέδου της Τούμπας, αλλά και μέσω του διαδικτύου, ωστόσο για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φίλων της ομάδας θα λειτουργήσει σήμερα εκδοτήριο και στο «Πανθεσσαλικό».

Η ανακοίνωση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώνει πως για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων της, που θα βρεθούν στο Πανθεσσαλικό, την Κυριακή (12.03) από τις 16:00 θα λειτουργεί εκδοτήριο στην είσοδο της 3ης πεζογέφυρας».

www.paokfc.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.