Ο Ολυμπιακός απέκτησε Άγγελο Σταυράκη

Ο τερματοφύλακας Αγγελος Σταυράκης είναι η πρώτη μεταγραφή για τον Ολυμπιακό Βόλου. Ο γκολκίπερ Σταυράκης που ανακοινώθηκε στο fb  έχει μεγάλη εμπειρία με πάνω από 250 συμμετοχές στα πρωταθλήματα Β’ Γ’ Εθνικής, ενώ πέρσι αγωνίζονταν στον Αχιλλέα Φαρσάλων.

Ο Άγγελος Σταυράκης γεννήθηκε στις 19/12/1988 στο Αρμένιο Λάρισας και έπαιξε στον τοπική Δόξα και στον Ηρακλή Χάλκης. Η πρώτη ομάδα με την οποία έπαιξε σε Εθνική κατηγορία ήταν ο Εθνικός Φιλιππιάδας, τη σεζόν 2007-08 στη Δ’ Εθνική. Με τον ίδιο σύλλογο την επόμενη τριετία κατέγραψε 68 εμφανίσεις στη Γ’ Εθνική. Το 2011-12 το μοίρασε σε Νίκη (χωρίς να παίξει) και Τηλυκράτη Λευκάδας, κάτω από τα γκολπόστ του οποίου βρέθηκε 17 φορές. Η μοναδική του συμμετοχή στη Β’ Εθνική πραγματοποιήθηκε το 2012-13 με τον Ολυμπιακό Βόλου (στο νικηφόρο 3-1 με τον Θρασύβουλο).

Η σεζόν 2014-15 ήταν γεμάτη για τον υψηλόσωμο τερματοφύλακα, με 28 συμμετοχές στη Γ’ Εθνική, φορώντας τη φανέλα του Δωτιέα Αγιάς. Την επόμενη περίοδο έπαιξε σε Νίκη και Καλαμάτα με 13 και 12 εμφανίσεις αντίστοιχα. Το 2016-17 έπαιξε σε οκτώ αγώνες του Απόλλωνα Λάρισας, ενώ την διετία 2017-19 υπερασπίστηκε την εστία του Γ.Σ. Αλμυρού σε 48 παιχνίδια.

Την περίοδο 2019-20 ανήκε στο δυναμικό του Α.Ο. Σελλάνων μετά ήταν στην Δήμητρα Ευξεινούπολης και πέρσι στον Αχιλλέα Φαρσάλων.

Στην ανακοίνωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωση η ανακοίνωση για Σταυράκη:  “Συνεχίζουμε το χτίσιμο μιας ομάδας με μια κατ ελάχιστον στοιχειώδη ποδοσφαιρική λογική.

Μετά την άμεση ανακοίνωση του Στέλιου Αρσένου ως προπονητή, γνωστή του ποδοσφαίρου της περιοχής μας και της Γ Εθνικής, την ανανέωση των δύο αρχηγών μας, Φιλίππου Σκοπελίτη και Αλέκου Αναστασίου, προσθέσαμε στο τιμ μια πασίγνωστη ποδοσφαιρική προσωπικότητα στη θέση του Γενικού Αρχηγού στο πρόσωπο του Τάσου Κυριάκου.

Συνεχίζουμε και ήρθε η στιγμή να ανακοινώσουμε για τη θέση <1> την ένταξη στη νέα ποδοσφαιρική μας οικογένεια του Άγγελου Σταυράκη. Εχει συνδεθεί με καλές εποχές του Ολυμπιακού Βόλου και ελπίζουμε ότι με την προσωπικότητα του, θα προσδώσει ηρεμία στην πρώτη απ’ τις τέσσερις κρίσιμες γραμμές κάθε ποδοσφαιρικής ομάδας.

Καλώς ήρθε σπίτι Άγγελε”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.