Ο Ολυμπιακός έμεινε στο 1-1 με την πιο έτοιμη Νόρτζελαντ

Με τον Ελ Αραμπί να σκοράρει για ακόμη μία φορά στη φετινή προετοιμασία, ο Ολυμπιακός έμεινε στο 1-1 με την πιο έτοιμη Νόρτζελαντ, παρουσιάζοντας ξανά τα στοιχεία που θέλει να βλέπει ο Μαρτίνεθ.

Στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας τους επί αυστριακού εδάφους, οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν πάντως πως χρειάζονται ενίσχυση και περισσότερη δουλειά στο μεσοεπιθετικό κομμάτι.

Από την άλλη, ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ μπορεί να κρατήσει την πολύ καλή ανασταλτική λειτουργία της ομάδας, αλλά και το γεγονός πως για δεύτερο διαδοχικό ματς οι «ερυθρόλευκοι» ξεδίπλωσαν στο χορτάρι τα στοιχεία που θέλει να βλέπει ο Ισπανός τεχνικός, με την πίεση ψηλά, αλλά και την γρήγορη και άμεση κυκλοφορία της μπάλας.

Πολύ καλή εμφάνιση για τον Ολυμπιακό έκανε ο Ελ Αραμπί, που ήταν εκείνος που πέτυχε το γκολ και έφθασε τα 3 στη φετινή προετοιμασίας, όπως και οι Κώστας Φορτούνης, Ροντινέι – παρά το πέναλτι που έκανε – και ο Χουάνγκ. Αισθητή την παρουσία του έκανε και ο Μπουτούτσι, στα λίγα λεπτά που αγωνίστηκε προς το φινάλε του αγώνα.

Εκτός αγώνα έμειναν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, Βιθέντε Ιμπόρα και Κίνι, οι οποίοι αναμένεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής στα επόμενα φιλικά παιχνίδια του συλλόγου.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ παρέταξε τον Ολυμπιακό με σύστημα 4-2-3-1. Ο Πασχαλάκης βρέθηκε κάτω από τα δοκάρια, με τους Ροντινέι, Μπα, Ρέτσο και Ρέαμπτσιουκ να αποτελούν την τετράδα της άμυνας. Στις θέσεις των χαφ ξεκίνησαν οι Μπουχαλάκης και Χουάνγκ, με τον Νοτιοκορεάτη να «ντεμπουτάρει» στη φετινή προετοιμασία. Στα δύο «φτερά» της επίθεσης βρέθηκαν οι Πεπ Μπιέλ και Γιώργος Μασούρας, με τον Κώστα Φορτούνη να κινείται πίσω από τον μοναδικό προωθημένο, Ελ Αραμπί.

Οι Δανοί προηγήθηκαν στο 42΄ με πέναλτι του Ινγκβαρτσεν (το παραχώρησε ο Ροντινέι), για να ισοφαρίσει στο 55΄ ο Ελ Αραμπί με κοντινή κεφαλιά, μετά από γύρισμα του Μασούρα και λάθος της αντίπαλης άμυνας. Στο φινάλε οι «ερυθρόλευκοι» θα μπορούσαν να είχαν πάρει και τη νίκη, όμως το δυνατό σουτ του Μπουτούτσι στο 87΄ σταμάτησε στο δοκάρι.

Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Πασχαλάκης (46΄ Τζολάκης), Ρέαμπτσουκ (66΄ Ντόη), Ρέτσος (78΄ Μπαγκαλιάνης), Μπα (89΄ Πέπε), Ροντινέι (78΄ Ανδρούτσος), Μπουχαλάκης (66΄ Βρουσάι), Χουάνγκ (46΄ Ραμόν), Φορτούνης (46΄ Καρβάλιο), Μπιέλ (66΄ Λιάτσος), Μασούρας, Ελ Αραμπί (78΄ Μπουτούτσι).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.