O Π. Μπιλίρης εκπροσώπησε τον Ολυμπιακό Β. στη συνάντηση της Football League

Ο Παναγιώτης Μπιλίρης, δικηγόρος του Ολυμπιακού Βόλου (μαζί με τον Αργύρη Λίβα ανέλαβαν να φέρουν εις πέρας το θέμα της έγκρισης της σύστασης της νέας ΠΑΕ και το κατάφεραν με επιτυχία) ήταν αυτός που εκπροσώπησε τους ερυθρόλευκους στη συνάντηση των ομάδων της Football League, που έγινε σήμερα Πέμπτη. Στη συνάντηση εγκρίθηκε η προκήρυξη του πρωταθλήματος, που θα έχει μόνο κανονική διάρκεια χωρίς αγώνες πλέι οφ και πλέι άουτ, ο αριθμός των ομάδων που θα ανέβουν (2) και αυτών που θα πέσουν (4) και η ημερομηνία έναρξης (29/9), αν κι αυτή δεν είναι δεσμευτική. Η κλήρωση προγραμματίζεται για τα τέλη Αυγούστου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ένωσης: «Κατά τη σημερινή συνάντηση της Football League, συζητήθηκαν και αποφασίστηκαν τα εξής:

  1. Εγκρίθηκε η προκήρυξη του Πρωταθλήματος, αγωνιστικής περιόδου 2019-2020, το οποίο θα διεξαχθεί χωρίς πλέι οφ και πλέι άουτ. Οι δυο (2) πρώτες ομάδες της βαθμολογίας θα προβιβάζονται και οι τέσσερις (4) τελευταίες θα υποβιβάζονται απευθείας. Το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στις 29 Σεπτεμβρίου 2019.
  2. Επίσημη μπάλα του Πρωταθλήματος, αγωνιστικής περιόδου 2019-2020 επιλέχθηκε η Nike Magia
  3. Εγκρίθηκε νέο λογότυπο για την Football League.
  4. Αποφασίστηκε η διεξαγωγή Πρωταθλήματος Υποδομών Κ17, με γεννηθέντες αθλητές 1/1/2002 και τη συμμετοχή έως τεσσάρων (4) ποδοσφαιριστών του 2001. Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε δυο (2) ομίλους με γεωγραφικά κριτήρια».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.