Ο Σάσα Βεζένκοφ αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της Euroleague- Ο Σλούκας MVP των Game 5

Ο Σάσα Βεζένκοφ, αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της Euroleague για τη σεζόν 2022/23. Ο άσος των «ερυθρόλευκων», κατέκτησε το «Alphonso Ford Trophy», έχοντας κατά μέσο όρο, 17,24 πόντους σε 38 αγώνες (33 στην κανονική διάρκεια και 5 στα playoffs).

Δεύτερος σκόρερ της διοργάνωσης, ήταν ο Γουέιντ Μπάλντουιν της Μακάμπι Τελ Αβίβ με 17,17 πόντους, ανά αγώνα, ενώ τρίτος ήταν ο Γουίλ Κλάιμπερν της Εφές με 16,7 πόντους.

Ο Βούλγαρος άσος, έγινε ο δεύτερος παίκτης του Ολυμπιακού, που πετυχαίνει την συγκεκριμένη διάκριση, μετά τον Λίνας Κλέιζα τη σεζόν 2009/10.

Ο Κώστας Σλούκας αναδείχθηκε MVP των Game 5 της Euroleague

Η εκπληκτική εμφάνιση του Κώστα Σλούκα, στο Game 5 της σειράς του Ολυμπιακού με την Φενέρμπαχτσε, έδωσε στον άσο των «ερυθρόλευκων» το βραβείο του MVP των Game 5 από τη Euroleague.

Ο διεθνής γκαρντ, συγκέντρωσε 27 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης και ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 22 πόντους (5/7 δίποντα, 2/4 τρίποντα, 6/6 βολές), 3 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 1 κλέψιμο, 2 λάθη και 5 κερδισμένα φάουλ, σε 28 λεπτά και 44 λεπτά συμμετοχής, οδηγώντας τον Ολυμπιακό στο Final Four του Κάουνας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.