Ο Βολιώτης στην καταγωγή Οδυσσέας Σπυρίδης στον ΠΟΤ Ηρακλή

O 22χρονος εξτρέμ, Οδυσσέας Σπυρίδης, που έχει καταγωγή από τον Βόλο, αποτελεί τη νέα προσθήκη του ΠΟΤ Ηρακλή.

O Οδυσσέας Σπυρίδης γεννήθηκε στον Βόλο κι από τον πρώτο μήνα της ζωής του εγκαταστάθηκε, με την οικογένειά του, στην Κύπρο. Εκεί εκπαιδεύτηκε μέχρι τα 12 του χρόνια στην ακαδημία Διγενής Ακρίτας Μόρφου και στη συνέχεια βρέθηκε στην Αγγλία και την West Ham United. Με την Κ18 της West Ham μετρά στην Premier League U18 20 συμμετοχές, πέντε γκολ, τρεις ασίστ, στην Premier League 2 δύο συμμετοχές, μία ακόμα στο FA Youth Cup και 24 παρουσίες (συν πέντε γκολ και τρεις ασίστ) στο EFL Trophy.

Πέρσι και πρόπερσι μέτρησε συνολικά 27 συμμετοχές στη SL2 με τον ΠΑΟΚ Β’.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΟΤ Ηρακλή: «Στην 5η της μεταγραφική κίνηση προχώρησε η ομάδα μας, αφού στο ρόστερ εντάχθηκε ο 22χρονος εξτρέμ, Οδυσσέας Σπυρίδης, ο οποίος για τον επόμενο χρόνο θα αγωνιστεί με την «κυανόλευκη» φανέλα.

O 22χρονος Βολιώτης αγωνίζεται κυρίως ως αριστερός εξτρέμ, αλλά μπορεί να δώσει λύσεις και ως «δεκάρι» και δεύτερος φορ.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός έπαιζε στον ΠΑΟΚ Β, παλιότερα στην Ακαδημία του Διγενή Μόρφου στην Κύπρο, στην Κ21 της Γουέστ Χαμ και στην Κ18 της Σαουθάμπτον και τώρα του δίνεται η τεράστια ευκαιρία να αποδείξει την αξία του σε μία εκ των μεγαλύτερων ομάδων της χώρας μας.

Η ΠΑΕ Π.Ο.Τ ΗΡΑΚΛΗΣ με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 22χρονο (17/01/2001) ποδοσφαιριστή, Οδυσσέα Σπυρίδη, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους με την ομάδα μας.

ΟΔΥΣΣΕΑ, καλώς ήρθες! Να έχεις υγεία και δύναμη, η ομάδα χρειάζεται και τη δική σου προσφορά!».

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.