«Ο Βόλος είναι η πόλη μου, η πόλη που γκρέμισε τα τείχη για μένα το 2004»

Η δήλωση του Βασίλη Πολύμερου για τη μεγάλη τιμή ν' ανάψει τον βωμό με την ολυμπιακή φλόγα

Ο λαμπαδηδρόμος που άναψε τη φλόγα στον βωμό μπροστά στο Ηρώο στην παραλία ήταν ο Βασίλης Πολύμερος, ο οποίος σε δήλωση που έκανε στο συνδρομητικό κανάλι της Nova ανέφερε τα εξής (απόδοση: magnesiasports):

«Κάθε φορά που μεταφέρω την ολυμπιακή φλόγα, γιατί είχα τη χαρά και την τιμή και στο παρελθόν να το κάνω, είναι ξεχωριστή η στιγμή. Τα λίγα μέτρα που τρέχω με τη φλόγα αυτή τη στιγμή την κουβαλάω μόνο εγώ.

Είναι η φλόγα που άναψε στην αρχαία Ολυμπία πριν λίγες μέρες, είναι η φλόγα που θα ανάψει στο Παρίσι. Είναι μεγάλη χαρά και τιμή για μένα να τo κάνω και ειδικά στην πόλη μου, τον Βόλο.

Ο Βόλος είναι η πόλη μου, η πόλη που μεγάλωσα και κυριολεκτικά, όταν είχαμε πάρει το ολυμπιακό μετάλλιο το 2004 μαζί με τον Νίκο Σκιαθίτη, είχαν γκρεμίσει τα τείχη, όπως στην αρχαιότητα. Έχουν δώσει το όνομά μου σε ένα κολυμβητήριο, σ’ έναν αθλητικό χώρο, που αθλούνται χιλιάδες παιδιά όλα αυτά τα χρόνια. Τους ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου, όπως και την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή γι’ αυτή τη μεγάλη τιμή.

Διαπίστωσα ότι υπήρχε πάρα πολύς κόσμος και οι κάτοικοι του Βόλου αγαπούν πολύ τον αθλητισμό, είναι άνθρωποι που αθλούνται και σε κάθε τέτοια εκδήλωση τιμούν και εμάς τους Ολυμπιονίκες και όλους τους πρωταθλητές».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.