ΟΦΙ: Μετράει αντίστροφα για Ολυμπιακό Βόλου

Σαν έναν ακόμη τελικό βλέπουν στην Ιεράπετρα το ματς με τον Ολυμπιακό στον Βόλο, στο οποίο θα θελήσουν να αποκομίσουν βαθμολογικό όφελος, που θα τους βοηθήσει στην επίτευξη του στόχου τους, που είναι παραμονή. Έτσι αντιμετωπίζει το παιχνίδι με τους ερυθρολεύκους η ομάδα του Γιάννη Μάγγου, όπως αναφέρεται σε επίσημη ενημέρωση στο σάιτ της ομάδας. Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

«Την Κυριακή η ομάδα μας δίνει άλλον ένα “τελικό” στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Football League, απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου εκτός έδρας. Έρχεται άλλο ένα ματς πάρα πολύ δύσκολο, πολύ απαιτητικό, που χρήζει ιδιαίτερης προσπάθειας από τους ποδοσφαιριστές του Ιωάννη Μάγγου, για να σταθούν με αξιώσεις. Βάζοντας κάτω τη λογική, την πραγματικότητα και με επίγνωση της κατάστασης και των δυσκολιών της Football League, προσεγγίζουμε το παιχνίδι.

Δε λέμε μεγάλα λόγια, ούτε παρασυρόμαστε από υπέρμετρο ενθουσιασμό ή αισιοδοξία. Με ταπεινότητα και ρεαλισμό θα πάμε στο ΔΑΚ  Νεάπολης του Βόλου, ώστε να παλέψουμε για ένα θετικό αποτέλεσμα. Με αυτό τον τρόπο θέλουμε να βάλουμε ένα ακόμα… λιθαράκι στην επίτευξη του στόχου, ο οποίος είναι η παραμονή στην κατηγορία.

Η προετοιμασία μας ολοκληρώνεται την Παρασκευή, ημέρα όπου θα αναχωρήσει η αποστολή. Το τεχνικό επιτελείο με τους ποδοσφαιριστές δούλεψαν σκληρά, όπως σε κάθε ανάλογη περίπτωση μέχρι σήμερα. Ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα δεν έχουμε, αμφίβολος είναι ο Αποστολόπουλος, ενώ όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι -μέχρι στιγμής- στη διάθεση του Ιωάννη Μάγγου».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.