«Οφσάιντ το πρώτο γκολ του Αλμωπού»

Οι ενστάσεις Ελευθερόπουλου μετά το 2-2 της Νίκης στην Αριδαία

Nίκη Βόλου ζήτησε την αντικατάσταση του επόπτη Αναστασιάδη στο παιχνίδι με τον Αλμωπό στην Αριδαία, αλλά αυτή δεν έγινε ποτέ, με τον προπονητή της Νίκης, Δημήτρη Ελευθερόπουλο να τονίζει στη συνέντευξη Τύπου μετά το 2-2 μεταξύ των δύο ομάδων ότι ο ίδιος επόπτης έκανε λάθη και σ’ αυτήν την αναμέτρηση, μετά από την 1η αγωνιστική στο Μακεδονικός-Νίκη.

«Και τα δύο γκολ είναι από στατικά στη δική του ευθύνη και στο πρώτο γκολ και στην αρχική κεφαλιά είναι οφσάιντ. Γιατί να δημιουργηθεί όλη αυτή η αναταραχή και να μην γίνει αντικατάσταση όλες αυτές τις ημέρες;» τόνισε μεταξύ άλλων ο τεχνικός των «κυανόλευκων».

Για το παιχνίδι με τον Αλμωπό, στο οποίο η Νίκη προηγήθηκε με τον Δεληζήση, βρέθηκε πίσω στο σκορ αλλά τελικά ισοφάρισε με τον Κυριακίδη, ο προπονητής της Νίκης επεσήμανε μεταξύ άλλων ότι είχε ένταση, με τις δύο ομάδες να προέρχονται από συνεχή θετικά αποτελέσματα. «Από δύο στατικές φάσεις με μεγάλες επιφυλάξεις έκανε την ανατροπή ο Αλμωπός. Σ΄αυτήν την κατηγορία στο δεύτερο ημίχρονο δεν είναι εύκολο να έχεις ρυθμό, με πολλές διακοπές και πολλούς παίκτες να πέφτουν κάτω. Ισοφαρίσαμε όμως και είχαμε τη δυνατότητα με Μιράντα και Τζιώρα να πάρουμε το παιχνίδι. Δεν έχουμε την πολυτέλεια ν’ αφήνουμε βαθμούς, έγινε όμως και συνεχίζουμε γιατί έχουμε δύο δύσκολα παιχνίδια μπροστά μας, με ΠΟΤ Ηρακλής εντός και με Πανσερραϊκό εκτός έδρας» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.