Οι ανανεώσεις της Νίκης με Βρεττά, Βλαχογιάννη και η επιστροφή Τάσσου

Όπως έκαναν γνωστό οι «κυανόλευκοι»

Σε ρυθμούς νέας χρονιάς κινείται η Νίκη Βόλου, κάνοντας γνωστό σήμερα μέσω social media, ότι στην ομάδα παραμένουν οι Βρεττάς και Βλαχογιάννης ενώ επιστρέφει μετά από δύο χρόνια ο Φώτης Τάσσος.

Για τον Βασίλη Βρεττά, που αποτέλεσε έναν από τους πιο αξιόπιστους παίκτες της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου, επισημαίνεται ότι: «Ο Βασίλης (26 ετών, 1.97 μ., SF-PF)  αποτέλεσε βαρόμετρο για την ομάδα μας την περσινή σεζόν, κάνοντας τα πάντα στο παρκέ, καθώς πέρα από τους 220 πόντους με 22 τρίποντα που σημείωσε, ήταν πρώτος σε τρεις στατιστικές κατηγορίες έχοντας 145 ριμπάουντ, 52 κλεψίματα και 15 τάπες σε 19 αγώνες».

 

Από την άλλη, για τον Βλαχογιάννη υπογραμμίζει: «Ο νεαρός αθλητής (19 ετών, 2.02 μ.) ήρθε στην ομάδα μας στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν κι έδειξε στοιχεία από το πλούσιο ταλέντο του, δίνοντας λύσεις από τις θέσεις «2» έως «4» και σκοράροντας 45 πόντους με ένα τρίποντο σε 7 παιχνίδια».

Τέλος, για τον Φώτη Τάσσο Φώτη Τάσσο (35, 1.98, C) σημειώνονται τα εξής: «Ο έμπειρος ψηλός επιστρέφει στην ομάδα της καρδιάς του, για να αγωνιστεί με τη φανέλα της Νίκης Βόλου για 7η συνολικά σεζόν, μετά από δύο χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην Γ’ Εθνική με την ομάδα του ΓΣ Αλμυρού. Την περασμένη χρονιά μέτρησε συνολικά 332 πόντους με 2 τρίποντα σε 28 αγώνες».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.