Οι αποστολές Ολυμπιακού Βόλου και Καλαμάτας για το κυριακάτικο ματς

Ο Ολυμπιακός Βόλου έκανε την τελευταία του χαλαρή προπόνηση το πρωί του Σαββάτου και στη συνέχεια ο Σούλης Παπαδόπουλος ανακοίνωσε τους παίκτες που ταξίδεψαν για τον πολύ σημαντικό αγώνα της Κυριακής με την Καλαμάτα, με την αποστολή να καταλύει στο Elite City Resort.

Η 19μελής αποστολή του Ολυμπιακού Βόλου για τον αγώνα με την Καλαμάτα είναι: Μακρυωνίτης, Γιδόπουλος, Κλεμέντε, Στεφάνοβιτς, Βοσνακίδης, Γραικός, Κόλα, Κουτσιανικούλης, Λάσκαρης, Μπουτζίκος, Ντούνης, Παπαϊωάννου, Πόζογλου, Πριόνας, Ρόκας, Σκοπελίτης, Τσιάρας, Τσίτας, Φαζός. Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Ράντι, Δεινόπαπας, ο τρίτος τερματοφύλακας Ζάχος καθώς και οι Τζέφερσον, Μπαρούτας, Καρακώστας, Μπακουλάτι, Φουτσίνι, Ενγκομπά, Μαρούδας, Πάσχος (οι δύο τελευταίοι χάνουν τη χρονιά).

Από την άλλη, σύμφωνα με το sportstonoto, με τρεις απόντες, αλλά με μία μεγάλη επιστροφή η Καλαμάτα υποδέχεται την Κυριακή το απόγευμα στο γήπεδο της Παραλίας τον Ολυμπιακό Βόλου. Ο Βασίλης Βούζας άφησε εκτός αποστολής των “μελανολεύκων”  τον Μάκο, κυρίως για προληπτικούς λόγους, όπως και τους τραυματίες από τη Ρόδο, Τσουβαλτσίδη και Γαλούπη, ενώ αντίθετα μπορεί να υπολογίζει πλέον στον Μίλαν Τζόκιτς, που ξεπέρασε τον τραυματισμό του και μπήκε έτσι στην αποστολή. Οι 18 εκλεκτοί της τεχνικής ηγεσίας είναι οι: Στεφανάκος, Πάντος, Ιντζίδης, Τσαλταμπασίδης, Τσιβελεκίδης, Δήμος, Κωνσταντινόπουλος, Τζόκιτς, Βουκμίροβιτς, Οσμανάγκιτς, Ράκιτς, Κουιρουκίδης, Ζαχαρόπουλος, Αλεξόπουλος, Καζβιρόπουλος, Στεργίδης, Γκελγέρια, Μπάμπης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.