Οι εκλογές του ΑΟ Δάφνη Βόλου

Την Τετάρτη 14 Ιουλίου θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές για την ανάδειξη νέου ΔΣ του ΑΟ Δάφνη Βόλου, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος και όπως αποφασίστηκε στην τελευταία γενική συνέλευση του συλλόγου.

Η διαδικασία θα πραγματοποιηθεί από τις 6 το απόγευμα μέχρι και τις 8 το βράδυ, στον  αύλειο χώρο του Κοινωνικού Κέντρου Αγίων Αναργύρων (ΣΤΕΚΙ). Οι εκλογές θα διεξαχθούν, σύμφωνα με τον νέο αθλητικό Ν. 4726/2020. Θα υπάρχει ένα ενιαίο ψηφοδέλτιο χωρισμένο σε τρία τμήματα, στο οποίο θα ψηφίζεται ο Πρόεδρος, τα μέλη του Δ.Σ. και τα μέλη της εξελεγκτικής επιτροπής.

Σύμφωνα με τα όσα προβλέπει ο Νόμος, θα οριστεί από τον Δικηγορικό Σύλλογο Βόλου δικηγόρος, παρουσία του οποίου θα διεξαχθούν οι εκλογές. Καλούνται όλα τα μέλη του σωματείου να προσέλθουν για την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Υποψηφιότητες θα γίνονται δεκτές έως την Τρίτη 13.07.2021 και ώρα 20:00 προς την  Εφορευτική Επιτροπή, η οποία αποτελείται από τον κ. Αθανάσιο Αγγελλόπουλο (τηλ. 6988760757) και τον κ. Νικόλαο Αθανασιάδη (τηλ. 6937068201).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.