Οι ευχές του Ολυμπιακού Βόλου για τη Σιουμουρέκη

Στην προετοιμασία της Εθνικής Κορασίδων η «ερυθρόλευκη» παίκτρια

Στην προετοιμασία της Εθνικής μπάσκετ Κορασίδων για το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα, εντάσσεται η καλαθοσφαιρίστρια του Ολυμπιακού Βόλου Βασιλική Σιουμουρέκη, διεκδικώντας μία θέση στην αποστολή, με τον ανταγωνισμό να είναι σίγουρα έντονος.

Η Σιουμουρέκη πάντως δείχνει αποφασισμένη να παλέψει για το καλύτερο δυνατό, έχοντας βάλει άλλωστε τις βάσεις για την κλήση της στην προετοιμασία, στο τελευταίο πανελλήνιο πρωτάθλημα Κορασίδων. Εκεί, αναδείχθηκε πρώτη ριμπάουντερ, δεύτερη σκόρερ, ενώ ψηφίστηκε από τους προπονητές στην καλύτερη πεντάδα της διοργάνωσης.

Από πλευράς Ολυμπιακού Βόλου άλλωστε τη συνοδεύουν οι ευχές των «ερυθρόλευκων». «Αυτή τη στιγμή είναι η μοναδική καλαθοσφαιρίστρια από τη Θεσσαλία που μετέχει σε προετοιμασία εθνικής, ομάδας και το γεγονός αυτό αποτελεί μεγάλη τιμή για τον Ολυμπιακό Βόλου μα και για το θεσσαλικό μπάσκετ» αναφέρεται σε διαδικτυακή δημοσίευση των «ερυθρόλευκων» και συμπληρώνονται τα εξής: «Η διοίκηση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου, οι προπονητές της και οι συναθλήτριές της, της εύχονται καλή επιτυχία, ενώ επίσης εύχονται καλή επιτυχία στην εθνική μας ομάδα και στους προπονητές Γιάννη Κτιστάκη, Γιάννη Παπούλη και Έλενα Παπαδημητρίου».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.