Oι κραυγές, οι χειραψίες και οι… αναλύσεις!

Παραλειπόμενα από το παιχνίδι Νίκη Βόλου-Δόξα Λευκάδας

Ενδιαφέροντα φωτογραφικά ενσταντανέ έδωσε στη δημοσιότητα η μπασκετική Νίκη Βόλου μετά το παιχνίδι της πρεμιέρας με αντίπαλο τη Δόξα Λευκάδας, όπου οι «κυανόλευκοι» επικράτησαν με σκορ 64-54. Από τη μία καταγράφονται τα ξεσπάσματα που ακολούθησαν μετά από την επίτευξη κρίσιμων καλαθιών, ενώ από την άλλη στις εξέδρες του κλειστού της Νέας Ιωνίας προέκυψαν ενδιαφέρουσες φωτογραφικές ιστορίες…!

Έχουμε και λέμε λοιπόν, με τον Σάκη Κουτίνα να δέχεται το φιλικό χτύπημα του πάλαι ποτέ προπονητή του Γιώργου Ζαφειρούδη.

Από εκεί και πέρα συνεχίζουμε με το τρίποντο του Σάκη Κουτίνα να ακολουθείται από ένα… ουρλιαχτό από πλευράς παίκτη αλλά και έναν έντονο πανηγυρισμό από τον πάγκο και από τον προπονητή της ομάδας, Ανδρέα Μαύρο…

Ουρλιαχτό και για τον Κώστα Σαριμπαλίδη, που στη συνέχεια έστελνε και… φιλάκια στην εξέδρα…

Πριν αρχίσει ο Μπάμπης Τουτουντζόγλου να πανηγυρίζει δίπλα-δίπλα με τον διοικητικό του Ολυμπιακού Βόλου, Νίκο Ρούμπο, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» είχαν ρεπό στην πρώτη αγωνιστική. Στο μπάσκετ δεν έχει κανείς εξάλλου να χωρίσει τίποτα…

Tα είπε και με τον πρώην γενικό αρχηγό της Νίκης Δημήτρη Κανούλη ο Μπάμπης Τουτουντζόγλου, με τον πρώτο να ήταν δεδομένο ότι θα ήταν παρών στο γήπεδο.

Ξέσπασμα και για τον Μπουσκολίτη, με τα τρίποντά του να είναι καθοριστικά…!

Περιττό να αναφέρει κανείς ότι οι μπασκετικές αναλύσεις έδιναν και έπαιρναν και μάλιστα αποδείχθηκαν ιδιαίτερα εμπεριστατωμένες!

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.