Οι όμιλοι της Α2 ΕΣΚΑΘ και η άνοδος τεσσάρων ομάδων

Στην τροποποίηση της προκήρυξης για την Α2 ΕΣΚΑΘ προχώρησε η θεσσαλική ένωση μπάσκετ, επιβεβαιώνοντας και τυπικά την απόφαση της πρόσφατης γενικής συνέλευσης για άνοδο τεσσάρων ομάδων στην Α1 τοπική κατηγορία, αλλά και την άνοδο δύο ομάδων από τη Β’.

Στη δημοσιότητα έδωσε και τις συνθέσεις των δύο ομίλων. Έτσι, στον Α’ όμιλο θα συμμετέχουν οι Αιολικός Βόλου, ΓΣ Βόλου, Σπάρτακος Λάρισας, ΓΣ Σκιάθου, Ηρακλής Χάλκης, Αστέρας Λάρισας, ΑΕΒ Διμηνίου, Φοίβος 2002, Κένταυρος Ζαγοράς, ΑΕΔ Πλατυκάμπου και ΓΣ Φαλάνης.

Στον  Β’ όμιλο συμπεριλαμβάνονται οι Νίκαια 2012, Ίκαρος Νεάπολης Λάρισας, Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης Καρδίτσας, Απόλλων Καρδίτσας, Γ. Πασιαλής Μουζακίου, ΕΑ Λάρισας, Βαλλίος Γιάννουλης, Πελασγιώτις Λάρισας, Λέοντας Τυρνάβου, Δαναοί 2022 και Κρόνος Τυρνάβου.

Όπως σημειώνει εξάλλου η ΕΣΚΑΘ: «Από την Α2 Κατηγορία Ανδρών θα ανέλθουν στην Α1 Κατηγορία τέσσερα (4) σωματεία, ήτοι οι δύο (2) πρώτοι του κάθε ομίλου. Αν χρειαστεί θα ανέλθει και πέμπτη (5η ) ομάδα για την συμπλήρωση 14 ομάδων της Α1 Κατηγορίας Ανδρών.

Για τον λόγο αυτό θα πραγματοποιηθεί αγώνας κατάταξης μεταξύ των ομάδων που θα καταλάβουν την τρίτη (3η) θέση στους δύο (2) ομίλους».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.