Οι παίκτες που θα είναι στην «πρώτη» του Ρήγα

Τη Δευτέρα στις 18.00 στο στάδιο Βελεστίνου θα γίνει ο καθιερωμένος αγιασμός και αμέσως μετά η πρώτη προπόνηση για τους παίκτες του Ρήγα Φεραίου, που θα πάρει μέρος για 3η συνεχόμενη σεζόν στην Α’ ΕΠΣΘ.

Στο πρώτο ραντεβού ο Κώστας Σταματίου περιμένει τους εξής παίκτες: Σταμέλο, Χαρχαλάκη, Κακάνη, Χότζα, Ράπτη, Σουγκάρη, Σταματίου, Σιαμέτη, Μπομπότη, Κατσίκη, Τσούρικα (θα έχει μόνο την ιδιότητα του παίκτη κι όχι αυτή του γυμναστή, όπως πέρσι), Κατσούδα, Γάρο, Αραμπατζή, Καραγιάννη, Καρακίτσο, Ζατσάι, Φιλοσόγλου, Κουκουτσέλο, Βαγιόπουλο, Κωνσταντέλλο, Αγροκώστα, Κουσκουρίδα, ενώ ο Μούσιας και Κουτσώνας θα προπονούνται στην ιδιαίτερη πατρίδα τους και θα ενσωματωθούν αργότερα.

Σε σχέση με πέρσι δε θα βρίσκονται στην ομάδα οι Μπακάλης, Γκίνης, Ρακής, Ανατολής, Γουτούλης, αδερφοί Καλαϊτζίδη, Αλμασίδης, Ιωάννου, Μιχολίτσης.

Ασφαλώς, η φετινή χρονιά δε θα έχει καμία σχέση με την περσινή, καθώς ο Ρήγας ξεκινά προετοιμασία στην ώρα του και πλήρης, με την τεχνική ηγεσία να προσδοκά το πολύ σε δύο-τρεις προσθήκες, ενώ πέρσι η αρχή είχε γίνει καθυστερημένα λόγω των προβλημάτων για συγκρότηση διοίκησης και με αρκετές ελλείψεις στο ρόστερ.

Διευκρίνιση για Αλμασίδη

Σε επικοινωνία του αντιπροέδρου του Ρήγα Φεραίου κ. Σιουμουρέκη με το magnesiasports σχετικά με τον Αλμασίδη, ο οποίος βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Πύρασο, διευκρινίστηκε ότι πρέπει να συναινέσει η διοίκηση, για να φύγει ο παίκτης.

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.