Οι συνεργάτες του Τανσό στον ΝΠΣ Βόλο

Ανακοινώθηκε η απόκτηση δύο νεαρών παικτών

Τους άμεσους συνεργάτες του νέου προπονητή του ΝΠΣ Βόλου ανακοίνωσε η ΠΑΕ κατά την παρουσίαση του πρώτου, σήμερα Δευτέρα 26 Ιουνίου. Ο Κώστας Μπράτσος θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του, ενώ γυμναστής της ομάδας ανέλαβε ο Παναγιώτης Κονομάρας. Αναλυτικά, το δελτίο Τύπου που εξέδωσε η ΠΑΕ αναφέρει τα εξής:
«Τον νέο προπονητή του Βόλου Οσβάλντ Τανσό παρουσίασε σήμερα ο Δήμαρχος και πρόεδρος του Βόλου Αχιλλέας Μπέος.
Ο Οσβάλντ Τανσό δήλωσε ενθουσιασμένος από τη νέα πρόκληση στην καριέρα του και εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι με σκληρή δουλειά θα οδηγήσει την ομάδα του Βόλου ακόμα πιο ψηλά.
Στο τεχνικό τιμ του Βόλου θα βρίσκεται από σήμερα και ο Γάλλος Σεμπαστιάν Ζαν Εντουάρντ Μελκίτ, ενώ γυμναστής της ομάδας ανέλαβε ο Παναγιώτης Κονομάρας.
Άμεσος συνεργάτης του Οσβάλντ Τανσό θα είναι ο Κώστας Μπράτσος, ενώ στο τεχνικό τιμ παραμένει ο Αντώνης Παναγιωτόπουλος (προπονητής τερματοφυλάκων) και ο Κώστας Παρασκευόπουλος (Β’ γυμναστής)».

Ανακοίνωσε Τσέλιο και Αυγερινό ο ΝΠΣ Βόλος
Την ολοκλήρωση δύο ακόμα μεταγραφών ανακοίνωσε ο ΝΠΣ Βόλος, ο οποίος απέκτησε τον μεσοεπιθετικό Ηλία Τσέλιο από τον Εργοτέλη και τον 19χρονο τερματοφύλακα, Παναγιώτη Αυγερινό, από τον Αήττητο Σπάτων.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΝΠΣ Βόλου:
«H ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την απόκτηση του 24χρονου μεσοεπιθετικού Ηλία Τσέλιου και του 19χρονου τερματοφύλακα Παναγιώτης Αυγερινού.
Ο Ηλίας Τσέλιος αγωνιζόταν στην Ξάνθη, ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει τις φανέλες των Εργοτέλη, Λαμίας και ΑΕΚ.
Ο Παναγιώτης Αυγερινός ξεκίνησε την καριέρα του στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού και πέρυσι αγωνιζόταν στον Αήττητο Σπάτων. Η ΠΑΕ Βόλος καλωσορίζει στην οικογένεια της τους Ηλία Τσέλιο και Παναγιώτη Αυγερινό».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.