Όλοι θέλουν να παίξουν στο ντέρμπι στον Ολυμπιακό Βόλου

Κλίμα μεγάλης προσμονής υπάρχει στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού Βόλου για το ντέρμπι με τη Νίκη. Αυτό που εισπράττει η τεχνική ηγεσία βάσει της εικόνας που δείχνουν στην προπόνηση οι παίκτες αλλά και από τις συζητήσεις που γίνονται μέσα στην ομάδα είναι ότι όλοι θέλουν να είναι στην ενδεκάδα.

Είναι τέτοια η επιθυμία που έχουν οι ερυθρόλευκοι να αγωνιστούν σ’ αυτό το ματς ή στη χειρότερη περίπτωση να είναι στη 18αδα που προσπαθούν να δείξουν τον καλύτερό τους εαυτό στον Τίμο Καβακά. Η καλύτερη λέξη που θα ταίριαζε είναι πώρωση, όπως βγαίνει προς τα έξω από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού.

Βέβαια, αυτό είναι λογικό και επόμενο από τη στιγμή που αρκετοί απ’ αυτούς, παρόλο που έχουν διαγράψει μία σημαντική πορεία στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου, δεν έχουν παίξει σε ένα τέτοιο ματς, το οποίο είναι ξεχωριστό απ’ όλες τις απόψεις και θέλουν να ζήσουν την εμπειρία. Βεβαίως, υπάρχει και το βαθμολογικό κίνητρο, καθώς ο Ολυμπιακός δεν έχει πάρει τους πόντους που θα ήθελε και απώλεσε μετά την πρώτη και τη δεύτερη θέση.

Αισιοδοξία σίγουρα γεμίζει η επιστροφή Φλίγκου, του οποίου η απουσία ήταν εμφανής στην αναμέτρηση με τον Διαγόρα Σεβαστής, με τον φορ των ερυθρολεύκων να είναι παράλληλα και ο μοναδικός που έχει ζήσει ως παίκτης της Νίκης την ατμόσφαιρα ενός βολιώτικου ντέρμπι και να μπορεί να τη μεταφέρει στους συμπαίκτες του.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.