Ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους στα διασυλλογικά οι αθλητές στίβου της Νίκης

Στην παρουσία των αθλητών στίβου της Νίκης Βόλου στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Παμπαίδων Παγκορασίδων Β’ στο Πανθεσσαλικό και στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών στα Τρίκαλα, που έγιναν μέσα στον Μάιο, αναφέρεται δελτίο Τύπου του συλλόγου. Αναλυτικά:

“Έκλεισε ο κύκλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων των Διασυλλογικών Πρωταθλημάτων από τους αθλητές μας, τα οποία διεξήχθησαν το μήνα Μάϊο.
Συγκεκριμένα, στις 11/5/2019 στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα ΠΠ-ΠΚ Β’, το οποίο έγινε στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου, έλαβαν μέρος 26 αθλητές/τριες του τμήματος μας σε ένα από τα τέτραθλα (μήκος-ύψος-60μ. εμπ.-σφαίρα) της κατηγορίας τους.

Για μία ακόμη φορά οι μικροί μας αθλητές κράτησαν την πρώτη θέση στην ομαδική κατάταξη ανάμεσα στα σωματεία του νομού που συμμετείχαν και στους ΠΠ και στις ΠΚ, κάτι που αποδεικνύει τη σωστή δουλειά που γίνεται στο τμήμα μας από τους προπονητές μας.
Τέλος, στις 18/5/2019 στα Τρίκαλα διεξήχθη το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών (β’ φάση) και το σύνθετο ΠΠ-ΠΚ Α’, όπου έλαβαν μέρος 7 αθλητές/τριες. Συγκεκριμένα:
1. Γκαράς Χρήστος στα 400μ.εμπ. (επίδοση 56”93 – 3η θέση)
2. Φιλατζικιώτη Ξανθίππη στα 800μ. (επίδοση 2’37”81 – 3η θέση)
3. Φλώρου Έφη στα 5000μ. (επίδοση 18’45”60 – 3η θέση) – λόγω σπουδών η μισή ανήκει σε σύλλογο των Τρικάλων.
4. Μάνης Χάρης στα 200μ. (επίδοση 24”12)
5. Ανδρεάδης Κων/νος στα 200μ. (επίδοση 25”92)
6. Βελέντζα Ανδρομάχη στο πένταθλο (2956 βαθμοί – 8η θέση)
7. Παπασακελαρίου Σταυρούλα στο πένταθλο (3839 βαθμοί – 13η θέση)
Να σημειωθεί ότι η Βελέντζα Ανδρομάχη στο άλμα εις μήκος “πέταξε” με άλμα στα 5.28, επίδοση που αποτελεί μία από τις καλύτερες στην κατηγορία της και είναι και όριο για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.
Την αποστολή συνόδευσαν οι προπονητές μας, Παύλος Παρασκευόπουλος και Απόστολος Βλαχάβας, καθώς και το μέλος της διοικούσας επιτροπής Χρόνης Βελέντζας.

Ο πρόεδρος και έφορος στίβου Στέργιος Φάτσης, τα μέλη της διοικούσας επιτροπής Τάκης Γιώργος, Μπατζανός Δημήτρης, Βελέντζας Χρόνης, και οι προπονητές μας συγχαίρουν όλους τους αθλητές τους που έλαβαν μέρος στους αγώνες και τους εύχονται καλή συνέχεια στις προπονήσεις τους και στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα που ακολουθούν.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.