Ολοκλήρωση σεζόν για την ακαδημία του ΑΣ Βόλος 2004

Με ένα όμορφο …οικογενειακό διπλό, ολοκληρώθηκε η ποδοσφαιρική χρονιά για τις ακαδημίες του ΑΣ Βόλος 2004. Οι γονείς των κοριτσιών τέθηκαν αντιμέτωποι με τα κορίτσια τους, σε ένα παιχνίδι με τέσσερα τέρματα και πολλές …αγκαλιές. Σε σχετικό δελτίο Τύπου που εξέδωσε η Διοίκηση του ΑΣ Βόλος 2004 αναφέρονται, αναλυτικά, τα παρακάτω:
«Με φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στα κορίτσια της ακαδημίας μας και τους γονείς τους ολοκληρώθηκαν οι προπονήσεις της ακαδημίας μας για τη φετινή χρονιά. Το παιχνίδι έληξε με ισοπαλία 2-2, αλλά διεκόπη πρόωρα λόγω της έντονης βροχόπτωσης το απόγευμα της Πέμπτης 8 Ιουνίου.
Εντυπωσιακή η συμμετοχή των μπαμπάδων και των μαμάδων που δεν έχασαν την ευκαιρία να ανταγωνιστούν με τα κορίτσια τους και να διαπιστώσουν πόσο βελτιώθηκαν τη φετινή χρονιά.
Το ραντεβού δόθηκε για τις αρχές Σεπτεμβρίου, που θα μπούνε και πάλι στο γήπεδο για μια χρονιά με περισσότερες προσδοκίες αφού απεδείχθητε ότι με την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στις μικρές μας, υπάρχουν πολύ μεγάλα περιθώρια βελτίωσης
Ευχαριστούμε όλους τους γονείς που συμμετείχαν στο συγκεκριμένο event και επίσης να τους ευχαριστήσουμε που εμπιστεύτηκαν τον ΑΣ ΒΟΛΟΣ 2004 για να διδαχτούν τα κορίτσια τους σωστά το ποδόσφαιρο.
Καλό Καλοκαίρι από την Ακαδημία του ΑΣ ΒΟΛΟΣ 2004.
Κλείνοντας να υπενθυμίσουμε τους τρόπους επικοινωνίας, για οποιονδήποτε θέλει να ενημερωθεί για τον σύλλογο ή θέλει να φέρει με τη νέα χρονιά το κορίτσι του κοντά μας
Τηλέφωνα: 6947802890 – 6970889639
Μήνυμα στη σελίδα μας: https://www.facebook.com/volos2004
E-mail: [email protected]

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.