Ολοταχώς για Πανθεσσαλικό ο τελικός Κυπέλλου μετά την ανακοίνωση της ΕΠΟ

Ωστόσο οι αποφάσεις θα παρθούν μετά τους αγώνες της Εθνικής ομάδας

Με ανακοίνωσή της η ΕΠΟ ξεκαθαρίζει ότι ενόψει του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, οφείλει να εφαρμόσει την προκήρυξη. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι πάμε ολοταχώς για τελικό στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Οι τελικές αποφάσεις ωστόσο αναμένονται μετά τους αγώνες της Εθνικής και δεν ελήφθησαν σήμερα (13/3), όπως αναμενόταν αρχικά.

Υπενθυμίζεται ότι στην προκήρυξη αναφέρεται ότι «Αν προκριθούν ομάδα της Αθήνας και ομάδα της Θεσσαλονίκης, ο τελικός αγώνα θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου».

Εκείνο που μένει να οριστικοποιηθεί πλέον είναι η παρουσία του κόσμου. Μοιάζει αρκετά πιθανό να υπάρχουν φίλοι του Παναθηναϊκού και του Άρη το βράδυ της 18ης Μαΐου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, αλλά θα πρέπει να ξεκαθαρίσει και ο ακριβής αριθμός τους.

Το σενάριο που ήδη κυκλοφόρησε κάνει λόγο για περίπου 4.000-5.000 φιλάθλους από κάθε ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας: “Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της ΕΠΟ σύσκεψη υπηρεσιακών παραγόντων με αντικείμενο τη διεξαγωγή του Τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson. Επιβεβαιώθηκε ότι η ΕΠΟ οφείλει να εφαρμόσει την προκήρυξη και μόνο.

Το όλο θέμα θα συζητηθεί εκτενέστερα και θα ληφθούν αποφάσεις μετά τους αγώνες της Εθνικής Ομάδας, οι οποίοι προηγούνται τόσο χρονικά όσο και αξιολογικά».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.