Ολυμπιακός Βόλου: «Επιχορήγηση των ερασιτεχνικών σωματείων στη Θεσσαλία»

Ανακοίνωση των ερυθρολεύκων για τις καταστροφικές πλημμύρες

Αναδημοσιεύοντας στη δική του σελίδα την ανάρτηση του Αστέρα Ριζομύλου για τις μεγάλες ζημιές στο γήπεδο του από τις πλημμύρες, ο Ολυμπιακός Βόλου ζητά με την ανακοίνωσή του από την Περιφέρεια Θεσσαλίας, την κυβέρνηση και άλλους φορείς την επιχορήγηση προς τα ερασιτεχνικά σωματεία της Θεσσαλίας.

Αναλυτικά: «Μετά την Αγία Άννα, ένα ακόμα ερασιτεχνικό σωματείο της Περιφέρειάς μας υπέστη ανυπολόγιστες ζημιές, δεκάδων χιλιάδων, ίσως και εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ. Τα ίδια προβλήματα είμαστε σίγουροι πως αντιμετωπίζουν τόσο σωματεία της ΕΠΣ Καρδίτσας και της ΕΠΣ Λάρισας.

Ζητάμε από την Περιφέρεια Θεσσαλίας, την κεντρική κυβέρνηση, τις κατά τόπους ΕΠΣ, τους Δήμους, τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και την ΕΠΟ άμεση επιχορήγηση προς τα ερασιτεχνικά σωματεία της Περιφέρειας Θεσσαλίας, που θα κληθούν να δώσουν μια διέξοδο ψυχαγωγίας στον κόσμο της περιοχής στον δύσκολο χειμώνα που έρχεται.

Με τις ευχές μας να είναι σε όσους χάσανε δικά τους πρόσωπα, σε όσους ακόμα δοκιμάζονται και σε όσους θα ξυπνήσουν σε μια άλλη πραγματικότητα από αυτή που κοιμήθηκαν τη Δευτέρα το βράδυ, να δοθεί λύση στο πρόβλημα. Είμαστε σίγουροι ότι όλοι οι παραπάνω παράγοντες θα το πράξουν.

Ολυμπιακός Βόλου στα δύσκολα».

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.