Ολυμπιακός Βόλου: «Nα μην λάβει υπόψη ο Λ. Αυγενάκης την ανυπόγραφη επιστολή»!

Τονίζοντας ότι απόφαση του Διαιτητικού δεν λέει για 12 μόνο ομάδες στη SL2!

Μπροστά στις διαρροές και στην επιστολή που εμφανίστηκε ανυπόγραφη και παρουσιάζει υποτίθεται τη θέληση 10 ΠΑΕ της Super League 2 να μην γίνουν δύο οι όμιλοι της κατηγορίας, η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου αντέδρασε και ζητά από τον Υφυπουργό Αθλητισμού να μην λάβει υπόψη το κείμενο αυτό.

Σύμφωνα με την ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου: «Σχεδόν ομόφωνα οι ομάδες της Football League (20 από τις 22) απέστειλαν επιστολή στον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, ζητώντας του να συνεκτιμήσει την θέση μας αλλά και της απόφαση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και όπως προβεί στην αναδιάρθρωση των κατηγοριών του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, καταργώντας την Football League εις τρόπον ώστε η Super League 2 να απαρτίζεται από δυο ομίλους. Μάλιστα τη σχετική επιστολή, συνυπογράφουν οι 20 ΠΑΕ.

Με έκπληξη μας, εμφανίστηκε χθες μια ανυπόγραφη ανακοίνωση δήθεν από τις ομάδες της Super League 2.

Επειδή είναι σίγουρο ότι αυτή η ανακοίνωση δεν εκφράζει το σύνολο των ομάδων της Super League 2 και συνεπώς δεν πρέπει να ληφθεί υπόψιν από ΚΑΝΕΝΑ και πόσο μάλλον από τον κύριο Υφυπουργό.

Είναι ξεκάθαρο ότι στόχος της παραπάνω ανακοίνωσης είναι να παραπλανήσει και μόνο, αφού είναι βέβαιο ότι η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου πουθενά δεν αναφέρει ότι το Πρωτάθλημα της Super League 2 πρέπει να γίνει με 12 ομάδες!!!

Και πως θα μπορούσε άλλωστε, αφού είναι αρμοδιότητα και μόνο, του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League 2 – Football League.

Ασφαλώς, σε καμία περίπτωση, ουδείς μπορεί να στερήσει στον Υφυπουργό να λάβει νομοθετική πρωτοβουλία για αναδιάρθρωση, η οποία είναι βέβαιο ότι δεν έρχεται σε καμία σύγκρουση με την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.