Ολυμπιακός Βόλου: “Aν υποσχόμαστε ένα, να κάνουμε ενάμισι”

Ήρθαν τα νέα κασκόλ της ομάδας
Ήρθαν τα νέα κασκόλ του Ολυμπιακού Βόλου, που θα δοθούν δωρεάν στους κατόχους διαρκείας, αλλά θα μπορεί να τ’ αγοράσει και όποιος θέλει στην τιμή των 10 ευρώ στον αγώνα πρωταθλήματος με τον Θησέα την ερχόμενη Κυριακή.
Αναλυτικά η ανακοίνωση: “Συνεχίζουμε να κάνουμε πράξη έστω και την παραμικρή μας υπόσχεση. Aν υποσχόμαστε ένα, να κάνουμε ενάμισι. Ήρθαν τα νέα κασκόλ του Ολυμπιακού Βόλου 1937! Της ομάδας μας!
Θα διανεμηθούν εντελώς δωρεάν στους κατόχους “εισιτηρίων διαρκείας” οικονομικής ενίσχυσης, ως ένα ευχαριστώ για τη στήριξή απ’ την αρχή στην πολύ μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε.
Παράλληλα, θα μπορεί να το αγοράσει οποιοσδήποτε φίλαθλος της ομάδας την Κυριακή στον αγώνα με τον Θησέα Αγριάς. Η τιμή είναι 10€ υπό τη μορφή οικονομικής ενίσχυσης. Είναι η χαμηλότερη δυνατή τιμή με βάση την ποιότητα του κασκόλ.
Η διάθεση θα γίνει την Κυριακή στο ημίχρονο του αγώνα μας με την ομάδα του Θησέα για 15 λεπτά, αλλά και μετά τη λήξη της αναμέτρησης, έξω από τη θύρα 4.
Σας ευχαριστούμε για τη στήριξη και την αγάπη. Περιμένουμε να μας δώσετε ακόμα περισσότερη. Τα ερυθρόλευκα κασκόλ μας!”.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.