Ολυμπιακός Βόλου: “Απειλές από παράγοντα του Ρήγα ακόμη και για τη ζωή μας”

Τονίζουν οι ερυθρόλευκοι σε ανακοίνωση που εξέδωσαν
Ανακοίνωση εξέδωσε ο Ολυμπιακός Βόλου για το χθεσινό ματς με τον Ρήγα Φεραίο, που οι ερυθρόλευκοι κέρδισαν με 1-0 με γκολ στο 11ο λεπτό των καθυστερήσεων και μετά από δεκάλεπτη διακοπή του αγώνα.
Αναλυτικά:
“Η ομάδα μας πέτυχε μια ακόμα δύσκολη νίκη σε ένα πολύ δύσκολο και απαιτητικό φετινό πρωτάθλημα με πολλές ομάδες ενισχυμένες και με λογική διάθεση να “κόψουν” με κάθε τρόπο βαθμούς από τον Ολυμπιακό.
Εχθές, 18 Νοεμβρίου έγινε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι με φιλάθλους και των δύο ομάδων, Ρήγα Φεραίου και Ολυμπιακού να κάθονται μαζί, στην ίδια κερκίδα, και να μη συμβαίνει το παραμικρό. Σε φίλαθλα πλαίσια και οπαδούς και των δύο ομάδων να κάθονται μαζί στην κερκίδα όπως παλιά. Η φιλοξενία ήταν άριστη. Ευχαριστούμε τους φιλάθλους και φίλους μας απ’ το Βελεστίνο που ήρθαν.
Δυστυχώς είμαστε αναγκασμένοι να δηλώσουμε ότι δεχθήκαμε εντός αγωνιστικού χώρου απειλές από παράγοντα και αξιωματούχο του Ρήγα Φεραίου, την ιστορική αυτή ομάδα με έδρα το αγαπημένο μας Βελεστίνο.
Μια ωραία πόλη, με ωραίους ανθρώπους και μεγάλη ιστορία. Είναι κρίμα κάποιοι παράγοντες να εκπροσωπούν ποδοσφαιρικά την πόλη και να απειλούν με ευθείες απειλές για τη σωματική ακεραιότητα και ακόμα και τη ζωή διοίκησης, ανθρώπων, φιλάθλων επειδή χάθηκε ένα παιχνίδι ποδοσφαίρου με ένα γκολ στις καθυστερήσεις.
Για ό,τι συμβεί σε οποιονδήποτε θα θεωρήσουμε ηθικά ή πραγματικά και σίγουρα νομικά υπεύθυνο τον άνθρωπο που εξαπέλυσε αυτές τις ευθείες απειλές. Καλή συνέχεια στην ομάδα του Ρήγα στο πρωτάθλημα.
Στο τέλος της ημέρας είναι απλώς ποδόσφαιρο. Ένα παιχνίδι. Και μάλιστα σε τοπικό επίπεδο.
Εμείς πετύχαμε απλώς μια νίκη. Συνεχίζουμε σεμνά και ταπεινά. Έχουμε κάνει απλώς μια καλή αρχή. Δεν έχουμε πάρει ούτε το 20% των πόντων που απαιτούνται. Και μην ξεχνάμε ότι στη συνέχεια υπάρχουν και τα μπαράζ, αν και εφόσον καταφέρουμε να βγούμε πρώτοι απέναντι σε πολύ καλές ομάδες.
Σας ευχαριστούμε για τη στήριξη. Συνεχίζουμε να προστατεύουμε την ομάδα μας και να κοιτάμε μόνο αυτή, στην πιο δύσκολη χρονιά της ιστορίας της.
Ολυμπιακός Βόλου”.
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.