Ολυμπιακός Βόλου: Σύνθημα για επιστροφή στις νίκες

Μία νέα αρχή θέλει να κάνει ο Ολυμπιακός Βόλου και να πάρει τη νίκη μέσα στην έδρα του Διαγόρα Ρόδου το ερχόμενο Σάββατο, προκειμένου να ανέβει στη βαθμολογική κατάταξη της Football League. Mετά το αρνητικό αποτέλεσμα απέναντι στη Νίκη Βόλου και την απώλεια βαθμών από τον Ιωνικό, το σύνθημα για επιστροφή στις νίκες είναι το μοναδικό που ακούγεται στα αποδυτήρια των«ερυθρόλευκων» από την πρώτη ημέρα της προετοιμασίας.

Η αποστολή που έχει μπροστά της η ομάδα του Βόλου βέβαια μόνο εύκολη δεν είναι, κάτι που έχει τονίσει εξ αρχής ο Σούλης Παπαδόπουλος σε όλους τους παίκτες του. Γι’ αυτό περιμένει να δείξουν για μία ακόμη φορά το καλό τους πρόσωπο, ανάλογο με αυτό που έδειξαν απέναντι στον Ιωνικό. Αν γίνει αυτό τότε ο Ολυμπιακός Βόλου μπορεί να διεκδικήσει με αξιώσεις το θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον Διαγόρα, αρκεί να μην βρει μπροστά του πάλι… σφαλτσοσφυρίγματα!

Αναμονή για τον Ράντι
Σχετικά με την προετοιμασία, η περίπτωση του Ράντι παραμένει ερωτηματικό για τον αγώνα της Κυριακής. Ακόμη και αν ο παίκτης φανεί ότι είναι 100% ιατρικά, έχει μείνει πίσω σε σχέση με τους υπόλοιπους και η χρησιμοποίησή του καθίσταται και πάλι αμφίβολη.

Την ίδια στιγμή, η επιθετική λειτουργία παραμένει στο μικροσκόπιο. Απέναντι στον Ιωνικό οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου έχασαν σωρεία ευκαιριών, ενώ συνολικά στο πρωτάθλημα σε 9 αγωνιστικές έχουν πετύχει 11 τέρματα, ακριβώς όσα έχουν δεχθεί. Αυτές τις χαμένες ευκαιρίες καλούνται να μετουσιώσουν σε τέρματα για να πετύχουν τον στόχο τους.

Εκτός έδρας πάντως φέτος, ο Ολυμπιακός Βόλου έχει πάρει βαθμό όποτε έχει σκοράρει. Συνυπολογίζοντας και το παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου στο οποίο ήταν τυπικά φιλοξενούμενος, σε τέσσερις αναμετρήσεις έχει πετύχει 5 τέρματα και έχει κατακτήσει 5 βαθμούς (δύο ισοπαλίες, μία νίκη και μία ήττα).

Φοβού τον Σούλη!
Όσον αφορά τον αντίπαλο του Ολυμπιακού Βόλου, η προετοιμασία του Διαγόρα κυλά ομαλά, με τον προπονητή της ομάδας, Πέτρο Ρουτζιέρη να έχει όλους τους ποδοσφαιριστές διαθέσιμους. Ο Φώτης Γεωργίου ξεπέρασε τον τραυματισμό του από το παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου και έτσι θα έχει την ευκαιρία να τους προετοιμάσει όσο καλύτερα γίνεται στην διάρκεια της εβδομάδας ( ο μοναδικός που δεν υπολογίζεται είναι ο Κριστιάνο Μεντί που θα χάσει όλη την σεζόν 2019-2020).
Σε κάθε περίπτωση, οι Ροδίτες υπολογίζουν αρκετά τον Ολυμπιακό Βόλου και τις δυνατότητες που έχει το σύνολο του Σούλη Παπαδόπουλου και θεωρούν ότι θα έχουν ένα αρκετά δύσκολο έργο.
Άλλωστε υπάρχει και ένας ακόμη σημαντικός λόγος που οι Ροδίτες… φοβούνται το παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής. Ο νυν τεχνικός του Ολυμπιακού Βόλου, Σούλης Παπαδόπουλος, γνωρίζει καλά τον Διαγόρα και το έμψυχο υλικό που διαθέτει και προετοιμάζει αναλόγως τη βολιώτικη ομάδα. Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» βρισκόταν στην τεχνική ηγεσία του Διαγόρα Ρόδου μέχρι και τις αρχές του περασμένου Οκτωβρίου, όταν και παραιτήθηκε μετά την ήττα της ομάδας από τα Τρίκαλα με σκορ 2-1, για να αναλάβει στη συνέχεια να καθοδηγήσει το βολιώτικο σύνολο στο πρωτάθλημα της Football League. Μάλιστα τότε είχε δημοσιευθεί διαδικτυακά και μία δήλωση του Σούλη Παπαδόπουλου τότε, με αρκετές αιχμές για συγκεκριμένα πρόσωπα και καταστάσεις στα ενδότερα του Διαγόρα Ρόδου.

Eκτός πάγκου…
Όπως είχε επισημάνει από την πρώτη στιγμή το «Magnesiasports», o Σούλης Παπαδόπουλος δεν θα είναι στον πάγκο του Ολυμπιακού Βόλου για το παιχνίδι με τον Διαγόρα Ρόδου, καθώς η αποβολή του (με δύο κίτρινες κάρτες) στην αναμέτρηση με τον Ιωνικό κόστισε την παρουσία του.

Ο τεχνικός της βολιώτικης ομάδας θα βρεθεί βέβαια στη Ρόδο και θα είναι στην κερκίδα του γηπέδου, ενώ στον πάγκο θα βρίσκεται ο άμεσος συνεργάτης του, Σάββας Καρυπίδης, με την επικοινωνία βέβαια με τις εξέδρες να θεωρείται δεδομένη!

Η αποστολή του Ολυμπιακού Βόλου όπως είναι γνωστό θα αναχωρήσει για τη Ρόδο το ερχόμενο Σάββατο, όπου πιθανότατα θα πραγματοποιήσει και την τελευταία της προπόνηση πριν το παιχνίδι της 10ης αγωνιστικής.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.