Ολυμπιακός Βόλου: Θέλουν να παίξουν οι παίκτες-Προς δανεισμό και ο Μπαράνκο

Οι ανανεώσεις των συμβολαίων του Νίκο Ντα Κάμπο και του Μπρούνο Μπαράνκο δεν είναι τυχαίες, με τον Ολυμπιακό Βόλου να θέλει να διατηρήσει τους παίκτες στις τάξεις του από τη μία αλλά και τους ίδιους τους παίκτες να θέλουν παίξουν και να μην αφήσουν τη χρονιά να πάει χαμένη…

Ο Ντα Κάμπο κατέληξε ως δανεικός στον Απόλλωνα Λάρισας και ο Μπρούνο Μπαράνκο πιθανότατα θα δοθεί επίσης σε ομάδα της ίδιας κατηγορίας προκειμένου να πάρει παιχνίδια στα πόδια του και να μην μείνει πίσω αγωνιστικά ώστε να είναι διαθέσιμος για την επόμενη αγωνιστική περίοδο για τους «ερυθρόλευκους». Όσον αφορά το φετινό πρωτάθλημα, που δεν έχει αρχίσει ακόμη και κανείς δεν ξέρει αν και πότε θα γίνει αυτό, οι «ερυθρόλευκοι» αρχίζουν να εκφράζουν την αβεβαιότητά τους και την απογοήτευσή τους από τη στασιμότητα, καθώς η επιτροπή των λοιμωξιολόγων μόνο το θέμα του Αθλητισμού δεν προτάσσει στις συνεδριάσεις της…

Δεν είναι μόνο οι δύο Αργεντίνοι που περιμένουν ωστόσο να παίξουν. Τόσο οι υπόλοιποι ξένοι (Ερέρα, Κολέλα και Φιλίποβιτς) θέλουν και ελπίζουν ότι θ’ αλλάξουν τα δεδομένα άμεσα και θα βρεθούν πάλι στα γήπεδα, με τους έτερους Αργεντίνους να μην έχουν καν προπονηθεί με τους συμπαίκτες τους από τότε που βρέθηκαν επί ελληνικού εδάφους. Αλλά και Έλληνες ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου δεν θα έλεγαν όχι σε δανεισμό για φέτος, εάν δεν θα πραγματοποιηθεί το πρωτάθλημα της Football League, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θέλουν να αποτελούν μέλη της ομάδας.

Περιμένουν την επιτροπή

Από πλευράς διοίκησης πάντως, η προσπάθεια ν’ ανιχνεύσουν τις απόψεις των λοιμωξιολόγων και της πολιτικής ηγεσίας συνεχίζονται. Από πλευράς Υφυπουργού Αθλητισμού τονίζεται ότι υπάρχει η θέληση για άνοιγμα της Football League, αλλά δεν είναι 100% σίγουρο αν τα μέλη της επιτροπής διαφωνούν μεταξύ τους για τον Αθλητισμό, ή αν είναι όλοι σύμφωνοι ότι περισσότερη αθλητική δραστηριότητα αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να υπάρξει.

Έτσι, τα μέλη της διοίκησης περιμένουν μήπως και τις επόμενες ημέρες αλλάξουν τα δεδομένα για να προχωρήσουν στην υλοποίηση του σχεδιασμού που έχει γίνει σε περίπτωση επιστροφής στις προπονήσεις.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.