Οργανώνονται στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό Βόλου λόγω ποδοσφαίρου

Από τη μία θέλουν να βλέπουν τα πράγματα αισιόδοξα, από την άλλη προσπαθούν να οργανωθούν όσο τα δυνατόν καλύτερα, ώστε να σηκώσουν το βάρος της διοίκησης του ποδοσφαιρικού τμήματος μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο λόγος για τους παράγοντες του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου, οι οποίοι μετά την αποχώρηση του Παναγιώτη Μποτσιβάλη θα ηγηθούν της προσπάθειας να βγάλει τη χρονιά η ομάδα αξιοπρεπώς. Έτσι λοιπόν κάνουν διαρκείς συναντήσεις κα συσκέψεις, για να βάλουν τα πράγματα σε μια σειρά κι αυτό σημαίνει πρώτα απ’ όλα να βρεθούν εκείνοι που θα μπορέσουν να βάλουν το χέρι στην τσέπη και θα στηρίξουν οικονομικά την ομάδα. Γίνονται και θα γίνουν επαφές με άτομα που έχουν αυτή τη δυνατότητα, ενώ φυσικά έχει εκδηλωθεί από κάποιους και το σχετικό ενδιαφέρον.

Αυτό που έχουν διαμηνύσει στο ποδοσφαιρικό τμήμα και ειδικά στην τεχνική ηγεσία οι διοικούντες είναι πως θα πρέπει να τους δοθεί λίγος χρόνος, κάτι που είναι απολύτως εύλογο, ώστε να μπορέσουν, όπως σημειώσαμε, να μπουν όλα από τη μεριά τους σε μία τάξη και αναλόγως μετά τα Χριστούγεννα να συνομιλήσουν από άλλη βάση κυρίως με τον προπονητή Λάκη Μπακάλη, ο οποίος θα ερωτηθεί για τα πάντα για το πώς θα πορευθεί η ομάδα στη συνέχεια. Ακόμη δεν έχει γίνει καμία συζήτηση για το τι παίκτες θα φύγουν και το τι παίκτες θα έρθουν, αφού πρώτα χρειάζεται να ρυθμιστούν άλλα ζητήματα.

Κανείς ακόμη δεν μπορεί να γνωρίζει τις προθέσεις της διοίκησης γύρω από τις προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ, για τις οποίες φυσικά ο τελευταίος λόγος θα είναι της τεχνικής ηγεσίας, η οποία θα ενημερωθεί για όλα.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου την Πέμπτη (21/12) στις 9 το πρωί θα προπονηθούν για τελευταία φορά πριν τα Χριστούγεννα και αμέσως μετά θα αρχίσει η άδειά τους, με την επιστροφή τους να είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 27 Δεκέμβρη. Θυμίζουμε ότι έχει ήδη αναχωρήσει ο Μέμμος, καθώς είχε ζητήσει πιο μπροστά άδεια, ενώ παρελθόν αποτελεί ο Βασίλιεβιτς, που θα φύγει για τη Γερμανία, ώστε να συνδυάσει το ποδόσφαιρο με την εργασία.

Αναμφίβολα, οι διακοπές των Χριστουγέννων δε θα είναι και οι καλύτερες για τους ποδοσφαιριστές, αφού το πρωτάθλημα εξελίσσεται γι’ αυτούς με τον χειρότερο δυνατό τρόπο, εφόσον οι ερυθρόλευκοι είναι κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού, ενώ η πρώτη αγωνιστική υποχρέωση τη νέα χρονιά θα είναι με το Βελούχι εντός έδρας, που προσφέρεται για μία δυνατή βαθμολογική ανάσα.

Από κει και πέρα το ύψος του προστίμου για τον αγώνα με τον Ν.Π.Σ. Βόλος, αλλά και κάποια πιθανή τιμωρία έδρας, κάτι που θα γίνει γνωστό ή την επόμενη βδομάδα ή μετά των Φώτων, θα παίξει σημαντικό ρόλο στο πώς θα κινηθεί η νέα διοίκηση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.