Οργή στον κόσμο του Ολυμπιακού για το γηπεδικό

Η καλύτερη σφυγμομέτρηση για τις τρικλοποδιές που βάζει ο Αχιλλέας Μπέος στον Ολυμπιακό Βόλου στο θέμα του γηπεδικού γίνεται, αν ρίξει κάποιος μία ματιά στα οπαδικά ερυθρόλευκα chat, όπου η οργή ξεχειλίζει.

Κάποιοι οπαδοί κάνουν λόγο για μίσος και εκδικητικότητα από την πλευρά του εν αργία δημάρχου και στοχευμένη προσπάθειά του να δημιουργεί συνεχώς προβλήματα στην ομάδα, ενώ αναφέρονται και στον καταστρεπτικό του ρόλο στο παρελθόν και πως αυτός ευθύνεται για τη διάλυση της ομάδας. Άλλοι φίλοι του Ολυμπιακού λένε ότι ο Βόλος θα γίνει Νέα Σμύρνη, ενώ το πιο χαρακτηριστικό σχόλιο που κάνουν οι φίλαθλοι της ομάδας είναι ότι δεν μπορεί κάποιος να είναι Ολυμπιακός Βόλου και υποστηρικτής του Μπέου ταυτόχρονα. Ο ερυθρόλευκος κόσμος χαρακτηρίζει αχάριστο τον έκπτωτο δήμαρχο και περνά επίσης το μήνυμα στον Αχ. Μπέο πώς οφείλει να φοβάται την οργή και τον θυμό του κόσμου, γιατί θα είναι χωρίς όρια, και ότι όπως ήρθε θα φύγει.

Κατά τα άλλα, σε επικοινωνία του Ράδιο Ένα με τον κ. Μποτσιβάλη, στην οποία του ζητήθηκε να μιλήσει για το θέμα του γηπέδου, υπογράμμισε ότι το ΤΑΙΠΕΔ παρά τις καθημερινές οχλήσεις του, αναβάλλει διαρκώς την υπογραφή της συμφωνίας για την παραχώρηση του Πανθεσσαλικού, κάτι που δείχνει ότι υπάρχουν εμπόδια.

Η ερυθρόλευκη διοίκηση δε μένει πάντως άπραγη και βρίσκεται σε εγρήγορση. Έτσι λοιπόν ήρθε σε επικοινωνία με βουλευτές του Νομού Μαγνησίας, προκειμένου να ζητήσει τις συμπαράστασή τους και την προώθηση του θέματος.

Στα μεταγραφικά, την Πέμπτη εκτιμούν οι άνθρωποι της ομάδας ότι θα κλείσει κάποια υπόθεση κι ότι θα είναι έτοιμοι να ανακοινώσουν στον κόσμο κάποια νέα προσθήκη στο ρόστερ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.