Όταν ο Αρης έκοβε το νερό στ’ αποδυτήρια της Νίκης για εκδίκηση

Παπασταθόπουλος και Γκουγκουλιάς στο ματς της 4ης Φεβρουαρίου 2006
Αυτό συνέβη στον τελευταίο αγώνα με γηπεδούχο τον Αρη στις 4/2/06

Το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2006 η Νίκη επισκεπτόταν για τελευταία φορά το «Κλεάνθης Βικελίδης» σ’ ένα ματς κεκλεισμένων των θυρών για τη Β’ Εθνική με βασικό τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο και προπονητή τον Μύρωνα Σηφάκη.

Η βολιώτικη ομάδα είχε πάρει το 0-0 από τον Άρη κι εκείνο το αποτέλεσμα δεν είχε αρέσει καθόλου στους κιτρινόμαυρους, οι οποίοι θέλοντας να πάρουν εκδίκηση και δείχνοντας ότι ο Αρης τότε διοικούνταν από μικρούς ανθρώπους, έκοψαν το νερό από τα αποδυτήρια της Νίκης.

Έτσι οι άνθρωποι της ομάδας αναγκάστηκαν να κλείσουν δωμάτια σε ξενοδοχείο στον Κορινό Πιερίας μετά το ματς, για να κάνουν οι ποδοσφαιριστές το μπάνιο τους.

Σε ένδειξη διαμαρτυρίας κανένας παίκτης της Νίκης δεν είχε πάει στη συνέντευξη Τύπου για τις καθιερωμένες δηλώσεις.

Επίσης, ο τότε γενικός αρχηγός της Νίκης Αντώνης Ακτσιαλής είχε δεχτεί φραστική επίθεση με ύβρεις από τον προπονητή του Αρη Νίκο Αναστόπουλο, όπως είχε καταγγείλει ο ίδιος πριν τον αγώνα, με κιτρινόμαυρους να μην έχουν ξεπεράσει την ήττα του πρώτου γύρου εκείνης της σεζόν με 2-1 στο Πανθεσσαλικό, ενώ στο τέλος του ματς είχε επικρατήσει και ένταση στα αποδυτήρια με τους ανθρώπους της Νίκης να κάνουν λόγο συμμετοχή και οργανωμένων του Άρη. Κι όλ’ αυτά επειδή η Νίκη είχε πάρει 0-0.

Πάντως σήμερα εκτιμάται ότι η φιλοξενία από τον Ευρωπαίο Αρη θα είναι αυτή που πρέπει.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.