Όταν ο Γιάννης Ιωαννίδης δάκρυζε on camera σε βράβευση του Άρη (βίντεο)

Ήταν αρχές Φεβρουαρίου (02/02) του 2019, στο ημίχρονο του αγώνα του Άρη με τον Πανιώνιο, όταν το “Nick Galis Hall” αποθέωνε τον Γιάννη Ιωαννίδη και ο «Ξανθός»… έκρυψε το πρόσωπό του μπροστά στην κάμερα, για να μη φανούν τα δάκρυά του.

Περίπου 5.000 φίλοι του Άρη αποθέωσαν τη χρυσή ομάδα του ’79, με τον Γιάννη Ιωαννίδη να κάνει μια από τις σπάνιες εμφανίσεις του στο “Nick Galis Hall”.

Ο θρυλικός προπονητής των Θεσσαλονικέων ήταν φανερά συγκινημένος και με δάκρυα στα μάτια, φόρεσε την φανέλα του Άρη με το Νο79, για την χρονιά που ουσιαστικά ο σύλλογος άρχισε την «αυτοκρατορία» του στο ελληνικό μπάσκετ.

Η αγάπη που του έδειξε ο κόσμος, ήταν αρκετή για να τον κάνει να «σπάσει» και να δακρύσει, όπως συνέβη και στις δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της ΕΡΤ, λίγες στιγμές αργότερα.

«Υπάρχει αμοιβαία αγάπη. Συγκινήθηκα σήμερα. Μετά από 49 χρόνια, η ομάδα αυτή έφερε το πρωτάθλημα εκτός Αθήνας», κατάφερε να πει, πριν δακρύσει ξανά…

“Άρης για πάντα” δήλωσε από μικροφώνου ο Γιάννης Ιωαννίδης, προσθέτοντας: “Πρωταθλητής είναι ο κόσμος του Άρη”, για να προκληθεί “σεισμός” από την αντίδραση των φιλάθλων της ομάδας!

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.