Ούτε χθες ο Παπαδόπουλος, «μέσα» ο Παρασκευαΐδης

Στο γήπεδο της Αγίας Παρασκευής πραγματοποιήθηκε και χθες (19/10) η προπόνηση της Νίκης Βόλου, από την οποία απουσίαζαν οι Παπαδόπουλος και Κόκκας – Μπήκε ο Παρασκευαΐδης, παίζει με Ιστιαία.

Η απουσία του Βαλάντη Κόκκα, λίγο-πολύ είναι γνωστή, καθώς ο ποδοσφαιριστής είναι φαντάρος και βρίσκεται σε περίοδο άσκησης. Ως εκ τούτου, απέχει από τις προπονήσεις το τελευταίο διάστημα, με αποτέλεσμα να τίθεται εκτός πλάνων Στέφανου Ξηροφώτου, τουλάχιστον, για το παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής. Παράλληλα, έντονα προβληματίζει η περίπτωση του Μάριου Παπαδόπουλου. Ο επιθετικός χαφ των κυανόλευκων ταλαιπωρείται ακόμα από την ίωση, που προσβλήθηκε την περασμένη εβδομάδα, μένοντας για ακόμα μία προπόνηση εκτός, πράγμα που δυσκολεύει αρκετά την συμμετοχή του στον ερχόμενο αγώνα του πρωταθλήματος.

Αντίθετα, τα καλά νέα έρχονται από την συμμετοχή του Γιώργου Παρασκευαΐδη στη χθεσινή προπόνηση. Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός των κυανόλευκων προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα, θέτοντας τον εαυτό του στη διάθεση του κ. Ξηροφώτου, ενόψει Ιστιαίας, πράγμα ιδιαίτερα σημαντικό.

Η προετοιμασία, ενόψει Κυριακής, συνεχίζεται κανονικά σήμερα (20/10), με μεσημεριανή προπόνηση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.