ΠΑΕ ΑΕΛ: Φανέλα με μήνυμα «Σώστε την Αγιά Σοφιά»!

Για μία ακόμη φορά η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΕΛ αποφάσισε σε αγώνα της ομάδας να αναγράφεται σύνθημα στις εμφανίσεις των παικτών, με την Αγιά Σοφιά και τη μετατροπή της σε τζαμί να αποτελεί το αντικείμενο διαμαρτυρίας!

«Σώστε την Αγιά Σοφιά» θα αναγράφεται στις εμφανίσεις των παικτών της λαρισαϊκής ομάδας, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ, στο παιχνίδι με την Ξάνθη!

Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται μία τέτοια κίνηση, αφού στο παρελθόν η ΑΕΛ έχει αγωνιστεί με τις εμφανίσεις να φέρουν τα συνθήματα «Τα προσφυγόπουλα είναι παιδιά μας», «Ο Αλέξανδρος (σ.σ. προφανώς ο Μέγας) μιλούσε ελληνικά» καθώς και το «Μπαλταδώρος-Μητρετώδης-Κούλατζης-Τιμή-Δόξα».  Ο Γιώργος Μπαλταδώρος ήταν ο χειριστής του Mirage 2000 – 5 που έπεσε στις 12 Απριλίου 2018 ανοιχτά της Σκύρου, ενώ οι Μητρετώδης-Κούκλατζης οι ένστολοι που είχαν συλληφθεί και βρέθηκαν υπό κράτηση από τους Τούρκους το 2019.

Βέβαια, η φανέλα της ΑΕΛ έγραφε «Κούλατζης» αντί του ορθού «Κούκλατζης», με αποτέλεσμα ο Αλέξης Κούγιας τότε να γίνει αποδέκτης έξι παραιτήσεων στελεχών της ΠΑΕ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.