Παγκόσμιος Πρωταθλητής στον Καναδά ο Αντώνης Βογιαντζής του Αθλοτέχνη

Ο Αντ. Βογιαντζής με την προπονήτρια Φ. Καραουλάνη

Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αστυνομίας και Πυροσβεστικής στον Καναδά πήρε μέρος ο αθλητής του Αθλοτέχνη Βόλου, Αντώνης Βογιαντζής. Αποτέλεσε ταυτόχρονα και τη μοναδική ελληνική συμμετοχή, παίρνοντας μέρος στο πρωτάθλημα brazilian ju jitsu gi και no gi και κατακτώντας αντίστοιχα στις δύο αυτές κατηγορίες το χρυσό και το χάλκινο μετάλλιο.

Όπως αναφέρει ο Αθλοτέχνης Βόλου στην ανακοίνωσή του: «Στις 4, 5, 6 Αυγούστου πραγματοποιήθηκαν στην Winnipeg του Καναδά τα  World Police and Fire Games.

Την πόλη του Βόλου και την Ελλάδα την κατηγορία (bjj Brazilian Jiu Jitsu) και no gi εκπροσώπησε ο αθλητής ju jitsu Αντώνιος Βογιαντζής, συνοδευόμενος από την προπονήτρια του συλλόγου Καραουλάνη Φωτεινή. Στα world games συμμετείχαν 8.500 αθλητές και πάνω από 50 χώρες.

Η ελληνική αποστολή, φορώντας τα γαλανόλευκα, κατέκτησε την κορυφή, κατακτώντας ένα ΧΡΥΣΟ μετάλλιο στο bjj  και ένα χάλκινο στην κατηγορία no gi, υπερισχύοντας απέναντι σε μεγάλες δυνάμεις του bjj όπως τη Βραζιλία και τον Καναδά.

Ο πρόεδρος, το Δ.Σ. και τα μέλη του συλλόγου συγχαίρουν για άλλη μια φορά την προπονήτρια του συλλόγου Καραουλάνη Φωτεινή και τον αθλητή ju jitsu Αντώνιο Βογιαντζή για την τεράστια επιτυχία τους, γυρίζοντας για ακόμη μια φορά Πρωταθλητές. Ο αθλητής Βογιαντζής Αντώνιος υπό τις οδηγίες της προπονήτριας Καραουλάνης Φωτεινής έγινε διπλός Παγκόσμιος Πρωταθλητής και με το προηγούμενο χρυσό που είχε κατακτήσει σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα είναι ο μοναδικός Προπονητής- Αθλητής στην πόλη του Βόλου που έχει στεφθεί τρεις φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής.

Είναι η δεύτερη φορά που ο σύλλογος συμμετέχει σε παγκόσμιο πρωτάθλημα και στέφεται με απόλυτη επιτυχία καθιερώνοντας τον ΑΠΣ ΑΘΛΟΤΕΧΝΗ ΒΟΛΟΥ ως πρωταθλητή σύλλογο στην πόλη του Βόλου, τιμώντας το εθνόσημο και σηκώνοντας την ελληνική σημαία στα πέρατα της γης!

Ευχαριστούμε πάρα πολύ όλους όσοι βοήθησαν να γίνει αυτό το ταξίδι πραγματικότητα και τους χορηγούς μας που μας στήριξαν από την πρώτη στιγμή πιστεύοντας σε εμάς».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.