Πάλεψε ο Ολυμπιακός Βόλου αλλά λύγισε 70-63 στο Κιλκίς

Ήττα στο πρώτο παιχνίδι των πλέι άουτ

Να «σπάσει» το πλεονέκτημα της έδρας ήθελε ο Ολυμπιακός Βόλου στο Κιλκίς σήμερα (7/4) απέναντι στην Κου.Πα αλλά δεν τα κατάφερε, αφού γνώρισε την ήττα 70-63…

Στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο, με τον Ολυμπιακό Βόλου ωστόσο να μην μπορεί να περιορίσει τον Παπαδόπουλο, που έκανε την περισσότερη δουλειά επιθετικά για τους γηπεδούχους. Αν και το ημίχρονο βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες, στο τρίτο δεκάλεπτο η ευστοχία της Κου.Πα αλλά και η αστοχία σε κάποια ελεύθερα σουτ του Ολυμπιακού Βόλου έδωσαν προβάδισμα 7 πόντων στους γηπεδούχους. Στο τέταρτο δεκάλεπτο πάλι, οι «ερυθρόλευκοι» πλήρωσαν τα χαμένα αμυντικά ριμπάουντ, και μοιραία ήρθε η ήττα.

Τα δεκάλεπτα: 15-15, 34-34, 51-44, 70-63

Κου.Πα Κιλκίς (Θεοδωράκος): Θεοδωράκος 14 (4), Παπαδόπουλος 24 (4), Ακριτίδης 4, Γιαμπατζίδης 2, Ασιγκίδης 2, Μακούλης 4, Πιπερτζής 10 (2), Μανούσος 10.

Ολυμπιακός Βόλου (Κοσμάτος): Μαλακόπουλος 10 (2), Πρέλεβιτς 15 (2), Νυδριώτης 4, Λογοδότης Π. 12, Σπανόπουλος 7, Στεφόπουλος, Σιδηρόπουλος 1, Πλεσιώτης, Δελεντζές 10, Τζαλαβάρας 4.

Ο επαναληπτικός αναμένεται να οριστεί την Κυριακή 14 Απριλίου, με τον Ολυμπιακό Βόλου να θέλει τη νίκη για να διατηρήσει τις ελπίδες του για παραμονή στην κατηγορία.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.