Παναγιωτόπουλος: «Μια γροθιά όλοι για μία Νίκη ακόμη πιο δυνατή»

Ο Γιώργος Παναγιωτόπουλος
Τόνισε στο magnesiasports ο πρόεδρος του Συνδέσμου Βετεράνων της Νίκης

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Βετεράνων της Νίκης, Γιώργος Παναγιωτόπουλος, μετά τα εγκαίνια των νέων γραφείων στο γήπεδο Π. Μαγουλάς σε δήλωσή του στο magnesiasports ανέφερε ότι οι τέσσερις τοίχοι είναι γεμάτοι από ιστορία της Νίκης.

Πιο αναλυτικά ανέφερε: «Νιώσαμε μεγάλη συγκίνηση που ήρθαν μεγάλοι σε ηλικία Βετεράνoι, οι οποίοι είχαν πολύ καιρό να εμφανιστούν και για λόγους υγείας.

Μας τίμησαν πολύ, όπως μας τίμησαν και η ΠΑΕ Νίκη με τον Ερασιτέχνη, αλλά και οι οργανωμένοι οπαδοί, ο Όμιλος Φιλάθλων Νίκης, το Blue Club και οι Blue Angels.

Οι τέσσερις τοίχοι των γραφείων μας είναι γεμάτοι από ιστορία της Nίκης. Είναι γεμάτα 100 χρόνια και πάμε για τη δεύτερη εκατονταετία κι ελπίζουμε να είναι ακόμη καλύτερη από την πρώτη.

Όλοι μας μία γροθιά θα παλέψουμε, για να κάνουμε τη Νίκη ακόμη πιο δυνατή. Εδώ είναι το σπίτι μας, εδώ η κυψέλη μας, εδώ θα μπουν οι νέοι στόχοι με διάφορες δραστηριότητες. Όσο πιο ψηλά ανεβαίνει τόσο Σύνδεσμος Βετεράνων όσο και η ομάδα, ταυτόχρονα ψηλώνουμε όλοι. Ευχόμαστε σε όλα τα τμήματα της Νίκης να προοδεύουν και να κάνουμε τη Νίκη μας ακόμα πιο δυνατή στον χώρο του αθλητισμού.

Ο Ερασιτέχνης είναι αυτός που θα λάβει τις πρωτοβουλίες για τον εορτασμό των 100 χρόνων και εμείς θα είμαστε αρωγοί».

Χρήστος Θανασούλης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.