Πανηγυρισμοί για τίτλο και άνοδο στον ΑΟ Σκοπέλου

Στη Β’ Εθνική τη νέα χρονιά η ομάδα βόλεϊ Γυναικών

Oι πανηγυρισμοί δεν λένε να κοπάσουν στην Σκόπελο, καθώς η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του τοπικού Αθλητικού Ομίλου βρίσκεται πλέον στη Β’ Εθνική και ετοιμάζεται για τη συμμετοχή της στη συγκεκριμένη κατηγορία, αφού αήττητη κατέκτησε τον τίτλο της πρωταθλήτριας Θεσσαλίας και απέναντι στους αντιπάλους της στο Final 4, που φιλοξενήθηκε στο νησί των Σποράδων!

Με τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια η ομάδα του Γιάννη Τσακάλη έκανε το καλύτερο και πέτυχε τον στόχο της ανόδου, δίνοντας ακόμη μεγαλύτερη αξία σ’ αυτήν, αν αναλογιστεί κανείς ότι πρόκειται για μία ομάδα από νησιωτική περιοχή που πάλεψε με όλες τις διαθέσιμες δυνάμεις για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Στο F4 που φιλοξενήθηκε στη Σκόπελο λοιπόν, ο ΑΟ αντιμετώπισε αρχικά την Αναγέννηση Λιβαδειάς, την οποία νίκησε 3-0 σετ, ενώ απέναντι στην Άμιλλα Τρικάλων, ο δεύτερος εκπρόσωπος της Μαγνησίας, ΓΣ Βόλου σημείωσε τη νίκη με 1-3 σετ. Στη δεύτερη μέρα, ο ΑΟ Σκοπέλου δεν δυσκολεύτηκε απέναντι στον ΓΣ Βόλου καθώς επικράτησε 3-0 σετ, ενώ με το ίδιο σκορ η Άμιλλα Τρικάλων επικράτησε σε βάρος της Αναγέννησης Λιβαδειάς.

Αυτό που απέμενε για τον ΑΟ Σκοπέλου στο τρίτο και τελευταίο παιχνίδι ήταν να κερδίσει τουλάχιστον δύο σετ. Τελικά την ώρα που ο ΓΣ Βόλου νίκησε 3-1 σετ την Αναγέννηση Λιβαδειάς, ο ΑΟ Σκοπέλου πετύχαινε το 3-0 σετ σε βάρος της Άμιλλας Τρικάλων και κατέκτησε έτσι τον τίτλλο της πρωταθλήτριας ΕΣΠΕΚΕΛ και την άνοδο στη Β’ Εθνική.

«Το έχω αναφέρει όλα αυτά τα χρόνια πάρα πολλές φορές, αλλά πραγματικά δεν είναι κλισέ. Αυτή η ομάδα δεν είναι κανονική ομάδα, είναι οικογένεια. Οικογένεια με ότι αυτό συνεπάγεται τα καλά του, τα κακά του, αλλά κυρίως τα καλά του» αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του ο προπονητής του ΑΟ Σκοπέλου, Γιάννης Τσακάλης.

Εξάλλου συμπληρώνει: «Από το 2011 που ξεκινούσα να δημιουργήσω μια ομάδα, ποτέ δεν φανταζόμουν πως θα ζήσω αυτά τα συναισθήματα. Συναισθήματα που δεν αγοράζονται με όλα τα χρήματα του κόσμου».  Μάλιστα, αναφερόμενος σε κάθε μέλος της ομάδας ξεχωριστά, κάνοντας λόγο για φετινή αθλητική οικογένεια. «Λέω φετινή γιατί για να φτάσουμε σε αυτό το αποτέλεσμα αυτά τα 12 χρόνια, σε αυτή την ομάδα έχουν αγωνιστεί πάνω από 60-70 κορίτσια που πάνω τους στηρίχτηκε όλο αυτό το ταξίδι» καταλήγει χαρακτηριστικά.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.