ΠΑΟΚ-ΝΠΣ Βόλος: Από 4-1 στο ημίχρονο, 4-4 τελικό!

Έχασαν τη νίκη μέσα από τα χέρια τους οι Θεσσαλονικείς

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να προηγήθηκε με 4-1 στο ημίχρονο απέναντι στον ΝΠΣ Βόλος, παρά το ότι ι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν, αλλά το τελικό 4-4 σόκαρε τους Θεσσαλονικείς και έφερε… πανηγυρισμούς στην πλευρά του συνόλου του Γκιγέρμο Αμπασκλάλ.

Μόλις στο 13′ ο  ΝΠΣ Βόλος έκανε το 1-0 με σουτ του Τομ Φαν Βέερτ,, με τον ΠΑΟΚ να ισοφαρίζει στο 24′, όταν η μπάλα βρήκε το κεφάλι του Γκρίλο και αλλάζοντας πορεία κατέληξε στα δίχτυα του Κλέιμαν.

Στο 30′ με κοντινό πλασέ του Άκπομ έγινε το 2-1 για τον ΠΑΟΚ, ενώ στο 32′ ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς πέτυχε το τρίτο γκολ της ομάδας του (3-1). Από την άλλη, στο 42′ ο Ζίβκοβιτς σκόραρε και πάλι με σουτ, για να κάνει το σκορ 4-1.

Ωστόσο όλα άλλαξαν στο β’ ημίχρονο. Στο 54’ ο Μπαρτόλο με ψηλοκρεμμαστό σουτ μείωσε σε 4-2, ενώ στο 62′ ο ΝΠΣ μείωσε σε 4-3 με κεφαλιά του Ροσέρο. Στο 77′ ο ΠΑΟΚ κέρδισε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Τσοκάνη στον Άκπομ, αλλά ο Βιεϊρίνια είδε τον Κλέιμαν να μπλοκάρει. Τελικά, στο 81′ από σέντρα του Φεράρι, ο Ρινέρ με κεφαλιά έκανε το σκορ 4-4, που ήταν και το τελικό.

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Βιεϊρίνια, Μιχαηλίδης, Βαρέλα, Τέιλορ (71′ Ροντρίγκο), Σβαμπ (70′ Ελ Καντουρί), Εσίτι, Αουγκούστο, Μπίσεσβαρ (88′ Μουργκ), Α. Ζίβκοβιτς (82΄ Μιτρίτσα), Άκπομ (82′ Σφιντέρσκι)

ΝΠΣ Βόλος (Αμπασκάλ): Κλέιμαν, Πουρίτα (56′ Ροσέρο), Ρομέρο, Φεράρι, Γκρίλο, Τσοκάνης (79΄ Ρινέρ), Μπαριέντος {79′ Νίνης), Ρεγκατίν, Φερνάντες (91′ Γκιουλέν), Φαν Βέερτ, Μπαρτόλο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.