Παραμένουν Κρανάς και Φαράντος στη Δήμητρα και έπεται συνέχεια…

Συνεχίζονται οι ανανεώσεις στην Ευξεινούπολη

Δύο ακόμη ανανεώσεις συμφωνιών με ποδοσφαιριστές ανακοίνωσε η διοίκηση της Δήμητρας Ευξεινούπολης, ενώ έπεται και συνέχεια, σύμφωνα με πληροφορίες.

Συγκεκριμένα, η διοίκηση της Δήμητρας έκανε γνωστή την παραμονή του Κώστα Κρανά και του Σάββα Φαράντου στο δυναμικό της ομάδας, ευχόμενη: «Και φέτος να είναι γεροί και να χαρούν πολλές ακόμη επιτυχίες με το σύλλογό μας»!

Από εκεί και πέρα, η Δήμητρα θα συνεχίσει να κινείται σε ρυθμούς ανανεώσεων, αφού ακολουθούν και άλλες ανακοινώσεις, καθώς οι συζητήσεις για παράδειγμα με τον τερματοφύλακα Άγγελο Σταυράκη είναι σε αρκετά ικανοποιητικό επίπεδο. Έτσι, ο βασικός κορμός της ομάδας είναι παρόμοιος με αυτόν της τελευταίας αγωνιστικής περιόδου, με τους ξένους από την άλλη να μην κερδίζουν πολλές πιθανότητες παραμονής. Ο Σάβολι αποτελεί σίγουρα παρελθόν, ενώ κάποιες σκέψεις για παραμονή του Μεντί καταγράφηκαν, αλλά και πάλι δεν είναι σίγουρο ότι θα παραμείνει στην ομάδα.

Όσον αφορά τη συμφωνία με τον Γιώργο Ναουμίδη, οι επαφές σταμάτησαν ξαφνικά (με απόφαση του παίκτη όπως αναφέρουν διοικούντες της Δήμητρας) και πιθανότατα ο έμπειρος αμυντικός θα προτιμήσει άλλη ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

Μεταγραφικοί στόχοι πάντως υπάρχουν και πιθανότατα έχουν επιτευχθεί και συμφωνίες, ωστόσο τα ονόματα δεν ανακοινώνονται από τη διοίκηση του συλλόγου. Όπως φάνηκε πάντως και στη γενική συνέλευση της Δήμητρας την περασμένη Κυριακή, η διοίκηση και επικεφαλής της Τάσος Δεληζήσης έχουν αποφασίσει να κινηθούν εντός των δυνατοτήτων της ομάδας και περιμένοντας έστω και την τυπική στήριξη απ’ όλες τις πλευρές, προκειμένου η ομάδα να πετύχει τους στόχους που έχουν τεθεί για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.